Ελλάδα

Πέθανε η Ελληνίδα μητέρα που τραυματίστηκε στην Βαρκελώνη

Πέθανε η Ελληνίδα μητέρα που τραυματίστηκε στην Βαρκελώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν τα κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη. Υπέκυψε στα τραύματά της.

Η μητέρα των δύο παιδιών είναι κλινικά νεκρή από το απόγευμα της Πέμπτης, σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Τα τραύματα δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρά…  Οι γιατροί στην προσπάθειά τους να τη σώσουν έκαναν μια πολύ δύσκολη χειρουργική επέμβαση, διάρκειας οκτώ ωρών, αλλά δυστυχώς, η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

O ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωσε ότι η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα- είναι καλά στην υγεία τους- έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

Η οικογένειά της υπέγραψε για τη δωρεά των οργάνων της ώστε να μπορέσει να χαρίσει την ζωή σε άλλους ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. H σορός δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα αποτεφρωθεί στην Ισπανία.
Η μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην Λας Ράμπλας, όταν ο 22χρονος Μαροκινός Γιουνές Αμπουγιακούμπ οδηγώντας το λευκό βαν, σκόρπισε τον θάνατο…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X