Ελλάδα

Η σύζυγος του Κικίλια Τζένη Μπαλατσινού παίρνει κρατικό χρήμα

Η σύζυγος του Κικίλια Τζένη Μπαλατσινού παίρνει κρατικό χρήμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν το Θεό τους όταν πρόκειται να ροκανίσουν κρατικό χρήμα. Για την αθλιότητα με τα 11 εκατομμύρια, που διέθεσαν σε φιλικά μέσα ενημέρωσης για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”, που μπορούσε να γίνει δωρεάν, αλλά το Μαξίμου αποφάσισε να μοιράσει χρήμα, σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Το νέο στοιχείο που θέτει ένα τεράστιο ηθικό ζήτημα είναι πως οι αθεόφοβοι έδωσαν χρήμα και στο site της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Δεν γνωρίζουμε αν παρενέβη ο σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού και υπουργός Υγείας. Ομως, είμαστε σίγουροι ότι θα έπρεπε για λόγους πολιτικής ευπρέπειας και ηθικής να εξαιρέσουν το εν λόγω site.

Σκεφτείτε τι θα γινόταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αν το site συζύγου υπουργού έπαιρνε κρατική διαφήμιση. Στον ουρανό θα έφταναν τα σκουξίματα των φιλομητσοτακικών ΜΜΕ (δηλαδή της συντριπτικής πλειοψηφίας)

Σημειώνεται ότι το Μαξίμου ενέκρινε δαπάνη 11 εκατομμυρίων ευρώ «για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού COVID- 19».

Πρόκειται για μια απόφαση – σκάνδαλο, καθώς τα ΜΜΕ υποχρεούνται από το νόμο να προβάλουν δωρεάν τα μηνύματα των κρατικών φορέων, όπως ο ΕΟΔΥ, για θέματα δημόσιας Υγείας όπως η αντιμετώπιση του κορονοϊού, γεγονός το οποίο προκαλεί πολλά ερωτήματα και έντονες αντιδράσεις για τον τελικό προορισμό αυτών των χρημάτων.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X