Ελλάδα

Κινδυνεύει η ζωή μου είπε ο Τράγκας και καταρρεύσαμε από τα γέλια…

Κινδυνεύει η ζωή μου είπε ο Τράγκας και καταρρεύσαμε από τα γέλια…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τράγκας είναι και αν τον πάρεις σοβαρά και κατά γράμμα, μπορεί και να τρελαθείς. Ο δημοσιογράφος που έγινε πάμπλουτος, αλλά άφηνε απλήρωτους εργαζόμενους στα δικά του μέσα ενημέρωσης, που κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και πλήρωσε μεγάλα ποσά φόρων στη συνέχεια, που έχει βίλα στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας, που στο παρελθόν για έντυπα που πουλούσαν κάποιες εκατοντάδες φύλλα έπαιρνε  μεγαλύτερα ποσά διαφήμισης από εφημερίδες που που πουλούσαν τις Κυριακές πάνω από 150.000 φύλλα, που, που, τώρα ανακάλυψε ότι κινδυνεύει η ζωή τους, καθώς και των μελών της οικογένειας.

«Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου», λέει ο ίδιος σε βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube. Μη βιάζεστε να τον πιστέψετε, ο ίδιος αναιρεί την προηγούμενη φράση του λέγοντας.

«Κι όταν λέω κινδυνεύει, δεν εννοώ να με δολοφονήσει ο ένας ή ο άλλος, αλλά να πλήξει το δικό μου προσωπικό status. Το επαγγελματικό status. Να μου κλείσει το στόμα αντιδημοκρατικά, εκβιαστικά επειδή έχει πολλά λεφτά – ή παίρνει πολλά λεφτά – από τις μνημονιακές κυβερνήσεις».

Μπίνγκο. Απειλούν τη ζωή του ή όχι; Μάλλον όχι όπως λέει ο ίδιος. Τι κινδυνεύει; Το προσωπικό του status είπε ο Τράγκας και το πανελλήνιο έσκασε στα γέλια. Και επειδή στη χώρα αυτή όλοι γνωριζόμαστε, ρωτάμε: Τι επιδιώκει ο Γιώργος Τράγκας όταν μιλάει για απειλές κατά της ζωής του και των μελών της οικογένειάς του (σ.σ. ο πολυμήχανος Γιώργος γνωρίζει ότι απ΄ όσα έχει πει θα μείνει το κινδυνεύει η ζωή μου). Τι επιδιώκεις λοιπόν Γιώργο Τράγκα;

Ο Προβοκάτορας

(Υ.Γ. Αναρωτιέστε γιατί ο Τράγκας δεν τα είπε στην τηλεόραση, αλλά στο Youtube; Για σκεφθείτε…)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X