Ελλάδα

Ποιοι εορτάζοντες βουλευτές «ξέχασαν» να πάνε γλυκά

Ποιοι εορτάζοντες βουλευτές «ξέχασαν» να πάνε γλυκά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απολογήθηκε που δεν έφερε γλυκά για να κεράσει, λέγοντας ότι γύρισε αργά το βράδυ της Πέμπτης από το Λονδίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και σήμερα είχε βεβαρυμένο πρόγραμμα λόγω του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των F-16 που συζητείται στην αρμόδια επιτροπή. Δεσμεύτηκε πάντως ότι θα φέρει γλυκά τη Δευτέρα.

Από την άλλη ευδιάθετος ο Νίκος Βούτσης πέρασε από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όπως συνηθίζει να κάνει, και τους είπε:

«Ήρθα να μου ευχηθείτε…». Ζήτησε συγγνώμη που ξέχασε να φέρει γλυκά, αλλά  όπως αποκάλυψε είχε μια δραματική εμπειρία το βράδυ της Πέμπτης σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Μαρούσι, στην οποία ήταν ομιλητής.

«Να μην στεναχωριόμαστε, είμαστε ένα τίποτα» ανέφερε ο κ. Βούτσης και τους αποκάλυψε ότι στη συγκέντρωση ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έπαθε ανακοπή.

Από την άλλη, στη Βουλή με τέσσερα μεγάλα κουτιά με γλυκά έφερε ο Νίκος Παππάς.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος ήταν όλη ημέρα στη Βουλή για τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, δεχόταν ευχές συνεχώς στο κινητό , τα social media και τους διαδρόμους της βουλής.

Δείτε ακόμη:

Συνελήφθη αστυνομικός που έκαψε ελληνική σημαία στα Πατήσια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X