Επιλογές

Εφιάλτης! Σύντροφος και λοιποί συγγενείς την εξέδιδαν

Εφιάλτης! Σύντροφος και λοιποί συγγενείς την εξέδιδαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι ένας απίστευτος εφιάλτης αυτό που ζούσε 25χρονη γυναίκα στην Κρήτη. Αντί για τον έρωτα που πίστευε ότι θα έβρισκε, βρήκε ξύλο, κακοποιήσεις και πορνεία. Η ιστορία ξεκίνησε όταν  η 25χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία ανταποκρίθηκε στο  κάλεσμα ενός Κρητικού που γνώρισε στο διαδίκτυο και τον ερωτεύτηκε.

Πήγε στην Κρήτη να βρει τον έρωτα και βρέθηκε εγκλωβισμένη σε έναν πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον υποτιθέμενο σύντροφο της, 35 ετών, την μητέρα του, την αδερφή του και τον φίλο της τελευταίας. Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε αφού την κλείδωναν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες  σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως γράφει το cretalive.gr που δημοσιεύει την είδηση η 25χρονη είχε καταστεί για εκείνους «η κότα με τα χρυσά αυγά».

Την σοβαρή αυτή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να «λυτρώσουν» την κοπέλα και να συλλάβουν τον δήθεν σύντροφο της και τα μέλη της οικογένειας του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασε από την Διεύθυνση Ασφάλεια Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά την θέληση της και παρακρατείται από αγνώστους.

Μαφία Φυλακών: Δολοφονία Βορίδη και ερωτόλογα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X