Η Φουρέιρα στο στόμα του… Κασιδιάρη

Στο στόμα του ….λύκου  έπεσε η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που εκπροσωπεί την Κύπρο στη Eurovision. Και πιο συγκεκριμένα  στο στόμα του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

Αφορμή για αυτήν την επίθεση μίσους  στάθηκε η συζήτηση στη Βουλή για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση… Ο Ηλίας Κασιδιάρης βρήκε την ευκαιρία , να αναφερθεί  σε μία φωτογραφία που η  τραγουδίστρια σχημάτιζε  τον αλβανικό αετό, εθνικιστικό σύμβολο της γείτονος χώρας.

 «Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision, που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε ότι δεν είναι Αλβανίδα, δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία, έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, τη Νικαράγουα, δεν ξέρω τι, και όλοι αυτοί, κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές, κάτι λαμόγια τραγουδίστριες που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά κορόιδα. Και μόλις πιάσουν τα λεφτά αρχίζουν τα μπλουζάκια του ουτσεκά, αετούς της μεγάλης Αλβανίας, λοιπόν όποιος πιστεύει σε αυτές τις αθλιότητες, όποιος διαφημίζει μεγάλες Αλβανίες, έξω από την Ελλάδα, να πάει στα Τύραννα, εκεί που δεν τους ήξερε η μάνα τους και δεν είχαν παπούτσια να φορέσουν, ειπε ο Χρυσαυγίτης βουλευτής.»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα με δήλωση της διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Και μάλιστα πολύ περισσότερο με τις εθνικιστικές απόψεις που εκφράζουν κάποιοι από την γειτονική μας χώρα.

Για να αποφεύγει πάντως τέτοιου είδους  ακροδεξιές επιθέσεις (παραλήρημα) καλύτερα για την ίδια να μείνει στο χορό και στο τραγούδι…

Ελένη Φουρέιρα: Παίρνει θέση για την κίνησή της να κάνει τον αλβανικό αετό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ