Fragilemag

Μουσική | Η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη παρουσιάζει το άλμπουμ “Μαγική Συνταγή” στη Σφίγγα

Μουσική | Η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη παρουσιάζει το άλμπουμ “Μαγική Συνταγή” στη Σφίγγα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιάννης Παναγόπουλος //

Το άλμπουμ της Κλεονίκης Δεμίρη “Μαγική Συνταγή” είναι, πώς να στο πω, σαν ν’ ανοίγεις μέιλ που στάλθηκε από την περίοδο που δεν υπήρχαν ψεκασμένοι και αψέκαστοι, που όταν έβγαινες έξω στην πόλη το έκανες με τους όρους σου. Είχε τραγούδια που έπαιζαν με ετερόκλητες εποχές του ελληνικού τραγουδιού. Άλλες φορές μπορούσες να σουινγκάρεις μαζί τους, άλλες να κουνήσεις το σώμα σου στο ρυθμό της μποσανόβα, να τα ακούσεις σπίτι μόνος ή σπίτι με φίλους. Δες το όπως θες, παρ’ το όπως θες, σε πείσμα του καιρού η Ελληνίδα τραγουδίστρια επιμένει να τραγουδά για τις μικρές χαρές της ζωής, που πια μας φαίνονται μεγάλες. Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου η ερμηνεύτρια, που επιμένει να απλώνει χαμόγελα σε κάθε δυσκολία, θα παρουσιάσει τη δουλειά της στη Σφίγγα. Ανάμεσα σε πρόβες και συζητήσεις για το ένα και το άλλο γύρω από τη βραδιά, μιλήσαμε μαζί της. Το λοκντάουν και η αξία που μπορεί να πάρει η μουσική σε μια περίοδο που την έχουμε ανάγκη έντονα μονοπώλησαν την κουβέντα μας.

-Τι είναι για σένα η βραδιά στη Σφίγγα, δεδομένου πως το άλμπουμ σου βγήκε, κυκλοφόρησε, την άχαρη περίοδο του λοκντάουν;

Επανεκκίνηση. Αποφάσισα να μοιραστώ τα τραγούδια με τον κόσμο γιατί ενάμιση χρόνο τώρα είχα ελάχιστες ευκαιρίες να τα τραγουδήσω ζωντανά. Και αυτό λόγω της κατάστασης που βιώνουμε.
Έτσι, με τη βραδιά στη Σφίγγα θέλω να κάνω μια νέα αρχή γι’ αυτά τα τραγούδια και να τα παρουσιάζω στις συναυλίες..

-Στα βίντεο κλιπ που γύρισες υπάρχουν χαμογελαστά πρόσωπα, άνθρωποι που χορεύουν. Όλα αυτά σε μια γκρι περίοδο. Εσύ, τελικά, ποιο μήνυμα θέλεις να περάσεις με αυτή σου την άποψη;

-Είναι η δική μου άμυνα γι’ αυτό που μας έτυχε.. Έτσι κάνω πάντα. Όταν κάτι με στενοχωρεί προσπαθώ να βρω διέξοδο, τρόπο να ανατρέψω την κατάσταση, έστω και για λίγο. Το μόνο που θέλω να φωνάξω σε όλους είναι “μην το βάζετε κάτω!”

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X