Γιώργος Λιάγκας: Μιλά για τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά και πώς θα αισθανθεί εάν η παρουσιάστρια ξαναπαντρευτεί (video)

Μία εκτενή αναφορά στον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά έκανε -και πάλι- ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο Μεξικό, στα πλαίσια του Celebrity Travel.

Εκεί μίλησαν σαν δύο καλοί φίλοι και όπως ήταν φυσικό, ο παρουσιαστής τον ρώτησε σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιό του. Πιο συγκεκριμένα τον ρώτησε πώς θα αισθανθεί σε περίπτωση που η Φαίη βρει άλλο σύντροφο.

Είναι επίσημο: Λιάγκας και Σκορδά υπέγραψαν διαζύγιο

«Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ εκείνη την ώρα. Τη Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ και την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με τη Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου και είναι πολύ καλή μάνα και την εκτιμώ και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματία. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Μπορεί να με πειράξει, θέλω να είναι και ευτυχισμένη όμως. Από τη στιγμή που χωρίσαμε όμορφα, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Επειδή η προτεραιότητα της Φαίης είναι τα παιδιά, είμαι και σε αυτό ήσυχος ότι θα τον έχει τσεκάρει από 10 μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.

Δεν χωρίσαμε σε μια μέρα. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προς το τέλος που δεν υπάρχει στη σχέση το πάθος που υπήρχε στην αρχή, με αποτέλεσμα να βγαίνουν άλλα μικροπροβλήματα και εντάσεις. Έχουμε έναν πολύ καλό χωρισμό με τη Φαίη. Έχουμε σπάσει τα στεγανά. Έχω πράσινο φως. Θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά από το σχολείο… απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι από αυτό που κοιμάται η μαμά».

Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε on camera ο παρουσιαστής.

Μίλτος Αδάμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ