Γυναίκα

Διαγωνισμός: Μένουμε σπίτι κερδίζουμε…μας κάνουν Lifecoaching

Διαγωνισμός: Μένουμε σπίτι κερδίζουμε…μας κάνουν Lifecoaching
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτές τις μέρες λέει η Έλενα Σαράντη, ζούμε μια δύσκολη και ιδιόρρυθμη συνθήκη που μας δυσκολεύει αλλά και μας ενώνει, γιατί αφορά ΟΛΟΥΣ μας, παγκοσμίως! Σκέφτηκα λοιπόν, λίγο για να παίξουμε εντός έδρας, και λίγο για να βοηθηθούμε όσοι θέλουμε, να φτιάξω έναν Διαγωνισμό!

Όλοι έχουμε κάποιες ΑΞΙΕΣ, με τις οποίες πορευόμαστε, που ευθυγραμμίζουν την καθημερινότητά μας, που είναι σημαντικές για τον καθένα ξεχωριστά και που έχουμε ΑΝΑΓΚΗ να τις υπηρετούμε !
Στην προσπάθεια όλων μας να συνετιστούμε, να εναρμονιστούμε, να διαχειριστούμε τις ανατροπές αυτής της περιόδου, έχει μεγάλη σημασία να μην παρεκκλίνουμε από αυτές, για να είμαστε όσο πιο υγιείς ψυχικά και δημιουργικοί όλο αυτό το διάστημα, για εμάς και για τους γύρω μας .

ΟΛΟΙ όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι της LifeFocus, γράψτε ένα σχόλιο με 2 τουλάχιστον προσωπικές σας αξίες (κι αν δε θέλετε δημόσια, γράψτε σε μήνυμα). Είτε στο site αυτό*, είτε στη σελίδα της LifeFocus στο facebook!

Αρμονία, Στοργή, Πρόοδος, Ακτινοβολία, Διάκριση, Σεξουαλικότητα, Συμμετοχή, Αυθεντικότητα, Ελευθερία, Ρίσκο, Μυστήριο, Παιχνίδι.. είναι μερικές από τις 150  εκφράσεις των ΑΞΙΩΝ που προέχουν για τον καθένα μας και μας στηρίζουν και μας βοηθούν να εκφραζόμαστε και να προχωράμε.

Η LifeFocus θα κάνει δώρο σε όλους όσους συμμετάσχουν, 3 συνεδρίες διαδικτυακές, και η προσφορά θα ισχύει για όσο #μένουμεσπίτι !

LifeFocus απευθύνεται σε υγιείς ανθρώπους που αποφάσισαν ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να πετύχουν το στόχο τους:
να πάρουν δηλαδή μία σημαντική επαγγελματική απόφαση, να κάνουν μία απαραίτητη κοινωνική αλλαγή ή να διαχειριστούν μία ευχάριστη ή δυσάρεστη αλλαγή στο οικείο τους περιβάλλον.

Υπάρχει η φόρμα για να συμπληρώσετε στο:

http://lifefocus.gr/index.php/blog/37-my-values-2020

info@lifefocus.gr
+30 210 722 3540
LifeFocus
Χάρητος 31, 10675, Κολωνάκι

 

Η σύγχρονη ανήσυχη γυναίκα καταφέρνει τα πάντα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X