Γυναίκα

Μυστικά για τέλειες εμφανίσεις με παγιέτες

Μυστικά για τέλειες εμφανίσεις με παγιέτες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι πούλιες ή παγιέτες είναι από μόνες τους ένα λαμπερό και έντονο διακοσμητικό στοιχείο, που τραβάει την προσοχή. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε.

Προσέξετε το σημείο όπου θα φορέσετε τις παγιέτες. Η παρουσία τους τραβάει τα βλέμματα. Αν το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια, επιλέξτε ένα παντελόνι ή μια φούστα με παγιέτες. Αν πάλι το μπούστο σας είναι εντυπωσιακό, φροντίστε να το αναδείξετε με ένα τοπ ή μπλούζα με πούλιες.

Σε περίπτωση που οι αναλογίες του σώματός σας είναι ομοιόμορφες, τότε μπορείτε να φορέσετε και ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα με το λαμπερό αυτό διακοσμητικό στοιχείο.

Λάμψη από πάνω έως κάτω με μία φόρεμα από παγιέτες // Ένα λαμπερό πουκάμισο με μαύρο παντελόνι ή φούστα και έτοιμη για τη γιορτή // Συνδυάστε ένα παντελόνι από παγιέτες με ένα φαρδύ πουλόβερ

Επιλέξτε χρώμα. Η παγιέτα λόγω της ιδιαιτερότητας της ταιριάζει με ρούχα που είναι απλά, κατά προτίμηση μονόχρωμα. Έτσι διατηρείται μια ισορροπία στο ντύσιμο.

Εντυπωσιάστε με ένα φόρεμα με λεπτές παγιέτες με χρώμα και φουσκωτά μανίκια

Μία μίνι φούστα με παγιέτες και ένα χοντρό πουλόβερ με μακριά σκουλαρίκια είναι γιορτινό και ιδιαίτερο. Φορέστε μία μπλούζα με πολύχρωμες πούλιες και το κλασικό μαύρο δερμάτινο παντελόνι σας. Μίντι φόρεμα με λαμπερές μικρές παγιέτες και ανάλογα ψηλοτάκουνα και είστε μέσα στη μόδα.

Μία μίνι φούστα με παγιέτες και ένα χόντρό πουλόβερ με μακριά σκουλαρίκια είναι γιορτινό και ιδιαίτερο // Φορέστε μία μπλούζα με πολύχρωμες πούλιες και το κλασικό μαύρο δερμάτινο παντελόνι σας // Μίντι φόρεμα με λαμπερές μικρές παγιέτες και ανάλογα ψηλοτάκουνα είναι της μόδας

Οι παγιέτες είναι εδώ και υπογράφουν τις πιο λαμπερές εμφανίσεις των Γιορτών. Ειδικά ένα μίντι ή μάξι φόρεμα σε κόκκινο, μαύρο ή χρυσό είναι η πιο εντυπωσιακή επιλογή.

Παγιέτες παντού: Το «κλισέ» που είναι πάλι της μόδας!

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X