Γυναίκα

Υποδεχτείτε το νέο χρόνο με λαμπερή εμφάνιση

Υποδεχτείτε το νέο χρόνο με λαμπερή εμφάνιση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν αναζητάτε ιδέες για την πιο όμορφη και εντυπωσιακή εμφάνιση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας! Προτιμάτε κόκκινο, παγέτες και λαμπερά σατέν, ένα μαύρο φόρεμα αλλά με ιδιαίτερο στιλ ή βελούδα και σέξι επιλογές. Ότι και αν αποφασίσετε απλά αισθανθείτε “βασίλισσα της βραδιάς”.

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να φορέσετε κάτι διαφορετικό και σίγουρα πιο επίσημο από την Πρωτοχρονιά. Υποδεχτείτε το νέο χρόνο με τη λάμψη που του αξίζει, αλλά πάντοτε ακολουθώντας τη διάθεσή σας και χωρίς να προδώσετε την προσωπικότητά σας.

  • Φυσικά και θέλουμε να εντυπωσιάσουμε αλλά είναι  βασικό να μην το παρακάνουμε για να αισθανόμαστε άνετα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι  η μεγαλύτερη βραδιά…
  • Η κυρίαρχη ιδέα στα ρούχα που θα επιλέξετε είναι να κρατήσετε το στιλ και τον τύπο σας. Μην προσπαθήσετε να γίνεται ξαφνικά… αγνώριστη!  ​
  • Αν είστε πιο ροκ, οι παγέτες, τα γυαλιστερά και αστραφτερά υφάσματα ​ή τα κεντημένα με στρας είναι μέσα στις επιλογές σας. Συνδυάστε ένα λαμπερό τοπ ή πουκάμισο με μία μαύρη φούστα ή παντελόνι ή πάλι επιλέξτε ένα μακρύ φόρεμα στολισμένο με στρας.
  • Αν πάλι σας αρέσει το “ανδρόγυνο” στιλ, επιλέξτε ένα κοστούμι ή μία ολόσωμη φόρμα που επίσης είναι ένα κομμάτι πολύ της μόδας. Προτιμήστε για τη λαμπερή βραδιά κάτι από βελούδο, ή με σατέν λεπτομέρειες και είστε έτοιμες για τη βραδινή έξοδο.Σατέν, μεταλλιζέ αποχρώσεις, είναι ότι πιο εντυπωσιακό μπορείτε να επιλέξετε για το φετινό ρεβεγιόν, ενώ τα σχέδια είναι όλα προσαρμοσμένα στα trends της εποχής. Κρουαζέ, διαφάνειες και αισθησιακά βελούδα επίσης συνθέτουν ένα πολύ λαμπερό σκηνικό, στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είστε εσείς! Εμπνευσθείτε από τις glamorous επιλογές  και ετοιμαστείτε να λάμψετε με το φόρεμα και το χαμόγελο σας!

  • Αν είστε πιο τολμηρή και εκκεντρική, οι μεταλλικές αποχρώσεις και κυρίως αυτές του χρυσού, ταιριάζουν τέλεια με τη λαμπερή βραδιά αλλά και με την προσωπικότητά σας. Ένα  χρυσαφί φόρεμα (αποφύγετε σε αυτή την περίπτωση κάθε είδους κοσμήματα) ή μία φούστα σε χρυσή απόχρωση με ένα μαύρο τοπ είναι στις επιλογές σας.
  • Η γούνα μπορεί από μόνη της να είναι επίσημη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη φορέσετε ακόμη και με ένα απλό μαύρο παντελόνι και ένα λαμπερό ή άλλο βραδινό τοπ και είστε έτοιμη!

Ντυθείτε στα βελούδα. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είναι στην πρώτη γραμμή. Χαρίζει πολυτέλεια και κομψότητα. Οι επιλογές… πραγματικά πάρα πολλές, τόσο σε στιλ όσο και σε χρώματα. Προτιμήστε το σε μονοχρωμία, δηλαδή, αν δεν πρόκειται για φόρεμα, τότε μπλούζα και παντελόνι ή φούστα καλύτερα να είναι σε ένα χρώμα, μαύρο, σκούρο πράσινο, κόκκινο, κίτρινο κ.λπ.

Αν έχετε μία νοσταλγική τάση, τότε αναζητήστε ένα μαύρο κλασικό φόρεμα που αποκτά ένα άλλο ύφος αν είναι στολισμένο με φτερά, κρόσσια ή είναι στολισμένο με παγέτες ή στρας.

Για την πιο κλασική της παρέας η διαχρονική δαντέλα σας ταιριάζει απόλυτα. Για το ρεβεγιόν επιλέξτε μία κομψή και ελαφριά δαντέλα σε φόρεμα, φούστα ή μόνο στο τοπ σας.

Αν πάλι σας αρέσει το “ανδρόγυνο” στιλ, επιλέξτε ένα κοστούμι ή μία ολόσωμη φόρμα που επίσης είναι ένα κομμάτι πολύ της μόδας. Προτιμήστε για τη λαμπερή βραδιά κάτι από βελούδο, ή με σατέν λεπτομέρειες και είστε έτοιμες για τη βραδινή έξοδο.

Ύμνος στο κόκκινο! Είναι αδύνατον να παραλείψουμε για το ρεβεγιόν ένα κόκκινο φόρεμα! Δεν είναι απλώς το σήμα… κατατεθέν την γιορτής αλλά και πάντοτε στη μόδα. Επιλέξτε το σε οποιοδήποτε στιλ από μία μακριά τουαλέτα μέχρι ένα μίνι μίνιμαλ φόρεμα ή έστω βάλτε κόκκινες πινελιές στα αξεσουάρ σας.

ΠΗΓΗ:Womanidol.gr

Ανθολογία «Eretikoi Poiites are the new black»

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X