Κοινωνία

48χρονη Ευρυδίκη: Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

48χρονη Ευρυδίκη: Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό συνάμα είναι το στοιχείο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο γιος της 48χρονης Ευρυδίκης από το Καρπενήσι η οποία εξαφανίστηκε πριν από 8 ημέρες. Αποκάλυψε πως περίπου δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνιση η Ευρυδίκη είχε βρεθεί σε άλλη γέφυρα και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Τότε, ο ίδιος ήταν που την είχε σταματήσει.

Στο μεταξύ όλες οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών απέβησαν άκαρπες. Και σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη λίμνη για την ανεύρεση της σορού της 48χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρυδίκη, δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο Καρπενησίου με τραύματα που παρέπεμπαν σε ξυλοδαρμό. Ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Καρατσίκης είπε χαρακτηριστικά στον ALPHA: «Η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο και της περιέθαλψαν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς από την εικόνα της και μόνο είχε εμφανή τραύματα, μώλωπες και διάφορα άλλα θλαστικά τραύματα που επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Δεν έχω κάποια άλλη πληροφορία, δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε τα επόμενα 24ωρα μέχρι την εξαφάνισή της». Ο σύζυγός της συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Μάλιστα η δικηγόρος της είχε αποκαλύψει ότι η άτυχη Ευρυδίκη έτρωγε για ξύλο τρεις ημέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X