Κοινωνία

Αιτωλοακαρνανία: Αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν την Ιόνια Οδό – Συγκέντρωση αύριο στο Μεσολόγγι (pics&vids)

Αιτωλοακαρνανία: Αγρότες και κτηνοτρόφοι έκλεισαν την Ιόνια Οδό – Συγκέντρωση αύριο στο Μεσολόγγι (pics&vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι το μεσημέρι της Κυριακής (25/2/2024) προχώρησαν για μια ώρα περίπου σε αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου της Ιονιας Οδού, στο ύψος του κόμβου Χαλικίου.

Με σταθμό και την πανελλαδική πανεργατική απεργία της Τετάρτης 28 Φλεβάρη, και την συμμετοχή τους στη συγκέντρωση στο Αγρίνιο στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου ήδη έχουν ληφθεί αποφάσεις συμμετοχής, δρομολογούν και άλλες δράσεις, σημειώνοντας ότι τα αιτήματά τους δεν ικανοποιήθηκαν, σύμφωνα με το agriniosite.gr.

Όπως δήλωσε στο agriniosite.gr ο Σπύρος Κοτοπούλης αύριο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα θα πάνε στο Μεσολόγγι, Δευτέρα 26 Φλεβάρη 2024, για την συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί. Θα γίνει προσυγκέντρωση στις 11 π.μ. από τον κόμβο Χαλίκι με σκοπό να καταλήξουν την Περιφερειακή Ενότητα, καταθέτοντας τα αιτήματά τους μπροστά και στη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, με σκοπό την αναθεώρηση της ΚΑΠ.

«Πρόκειται για αναθεώρηση που γίνεται ξανά χωρίς εμάς και απέναντί μας», σημειώνουν και καλούν σε μαζική συμμετοχή, υπογραμμίζοντας ότι δίνουν έναν δίκαιο αγώνα που θα τον συνεχίσουν και σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους σε όλη τη χώρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X