Κοινωνία

Απίστευτη καταγγελία: Ντελιβεράς παρέδωσε τις πίτσες και φεύγοντας αφόδευσε στο ασανσέρ

Απίστευτη καταγγελία: Ντελιβεράς παρέδωσε τις πίτσες και φεύγοντας αφόδευσε στο ασανσέρ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν ντελιβερά ο οποίος αφού παρέδωσε τις πίτσες σε σπίτι όπου γινόταν πάρτι, στη συνέχεια αφόδευσε στο ασανσέρ και λέρωσε τους τοίχους με τις ακαθαρσίες του.

Η εκπομπή «Live News» του Mega αναφέρει πως όταν οι παρευρισκόμενοι άνοιξαν την πόρτα του ασανσέρ, βρήκαν τις ακαθαρσίες του διανομέα στο πάτωμα, σε κουμπί του ασανσέρ και στους τοίχους. Μάλιστα, πριν από το αηδιαστικό γεγονός, ο διανομέας είχε και μια σύντομη κουβέντα με τον άνθρωπο που διοργάνωνε το πάρτι και του ευχήθηκε «καλά να περάσετε».

Όταν ο διοργανωτής του πάρτι παρέλαβε τις πίτσες και έκλεισε την πόρτα, ο διανομέας έφυγε χωρίς να ανάψει φως στη σκάλα. «Μπαίνει στο ασανσέρ και μετά από λίγο, ενώ είναι σβηστά τα φώτα της εισόδου, με το κινητό που το χρησιμοποιεί σαν φακό, ανεβαίνει από τις σκάλες σιγά – σιγά. Βάζει το χέρι του στο φερμουάρ του παντελονιού και πάει και ουρεί στις σκάλες», ανέφερε ο καταγγέλλων του περιστατικού.

«Για κακή του τύχη, μόλις έφυγε ο ντελιβεράς, ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο ντελιβεράς, μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και πάθανε σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και “μάρκαρε”, λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αμέσως, οι άνθρωποι που παρήγγειλαν τις πίτσες επικοινώνησαν με το κατάστημα από όπου έκαναν την παραγγελία και η απάντηση που πήραν ήταν αυτή:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αναφορά σας και να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Το περιστατικό έχει μεταφερθεί στο τμήμα λειτουργίας και στον υπεύθυνο καταστήματος, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και περεταίρω διερεύνηση. Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν πιστωθεί 2 πίτσες στην καρτέλα σας, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο».

Ωστόσο, ο καταγγέλλων ανέφερε πως «το κατάστημα το ενημερώσαμε και ήταν προκλητικοί μέχρι αηδίας. Στην αρχή, μίλησε ο γιος μου με κάποιον υπεύθυνο και λέει “μήπως το παλικάρι ο ντελιβεράς είχε ανάγκη, του ήρθαν ξαφνικά και δεν κρατιόταν;“. δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, δηλαδή είναι τρέλα».



«Αυτό που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστικό»

Ένας από τους καλεσμένους του πάρτι μίλησε για το βράδυ που έλαβε χώρα η αηδιαστική πρακτική του διανομέα. Στην ίδια εκπομπή, ο άνδρας ξεκαθάρισε, αρχικά, πως: «Καταρχάς, οι διανομείς δεν είναι όλοι ίδιοι. Πρόκειται για ένα από τα πιο σκληρά επαγγέλματα, το έχω κάνει και εγώ ο ίδιος».

«Αυτό που αντικρίσαμε εμείς με τον εν λόγω διανομέα, ήταν σοκ, μόνο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει σε κάποιον άνθρωπο. Είχαμε μαζευτεί για τα γενέθλια του κολλητού μου και παραγγείλαμε πίτσες. Ήρθε ο διανομέας και η συμπεριφορά του ήταν νορμάλ. Να αναφέρω εδώ πως αφήσαμε φιλοδώρημα» συνέχισε ο ίδιος, εξιστορώντας εκείνο το βράδυ.

«Ήρθε ο διανομέας, άφησε τις πίτσες και, για καλή μας τύχη, ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι εκείνη την ώρα, οι οποίοι ήρθαν τετ – α – τετ με τον διανομέα, και αντίκρισαν αυτό το θέαμα. Ο συγκεκριμένος είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ και είχε κάνει την ανάγκη του πάνω στον όροφο», είπε ο καλεσμένος στο σπίτι.

Όσον αφορά το πώς είναι τόσο σίγουροι για τον θύτη του περιστατικού, ο ίδιος ανέφερε πως «υπάρχει κάμερα έξω από το σπίτι, στην εξώπορτα, στην οποία φαίνεται καθαρά ότι κάνει την ανάγκη του και έξω από το ασανσέρ».



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X