Κοινωνία

Άρτα: Πως σκότωσε ο γιος τον πατέρα του – Το μοιραίο χτύπημα

Άρτα: Πως σκότωσε ο γιος τον πατέρα του – Το μοιραίο χτύπημα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα αίτια του θανάτου του 68χρονου από την Άρτα ο οποίος δολοφονήθηκε από το ίδιο το 38χρονο παιδί του αποκαλύφθηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση στον σορό του θύματος που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η εξέταση επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του δράστη ότι χτύπησε τον πατέρα του με μια πέτρα.

Ο 68χρονος ξεψύχησε όταν δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα με πέτρα κοντά στην περιοχή του κροτάφου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε και άλλα χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά μόνο το ένα στάθηκε μοιραία.

Παράλληλα, το φονικό που έχει «παγώσει» την ελληνική κοινωνία προσδιορίζεται πώς έγινε την περασμένη Τετάρτη όταν πατέρας και γιος είχαν φύγει από τη Λαμία για να πάνε στο σπίτι τους στην Άρτα.

Στη σορό εντοπίστηκαν και δαγκωματιές από ζώα.

«Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι»

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος εντοπίστηκε σε στάνη και λίγο αργότερα φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο που είχε χτυπήσει τον πατέρα του με μία πέτρα. Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στην Άμφισσα το βράδυ της περασμένης Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου. Τον 38χρονο είχε δει κτηνοτρόφος της περιοχής με αίματα στα χέρια και στο σώμα του μέσα στο αυτοκίνητό του, πριν τέσσερις ημέρες και χθες τον εντόπισε άλλος κτηνοτρόφος να κρύβεται μέσα στον στάβλο του.

Ο 38χρονος πατροκτόνος που ομολόγησε στους αστυνομικούς την εγκληματική του πράξη και σήμερα οδηγείται στον ανακριτή, συνεχίζει να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται και πολλά από τη στιγμή του αποτρόπαιου περιστατικού. Η σορός του 65χρονου φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραύματα που προκλήθηκαν από την πέτρα και δαγκωνιές από άγρια ζώα. 

«Είχαμε τσακωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Φτάσαμε στο σημείο που σας οδήγησα και βρήκατε τη σορό του κι εκεί τον σκότωσα. Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X