Κοινωνία

Χρόνια πολλά στη Φώφη που γιόρτασε τα γενέθλια

Χρόνια πολλά στη Φώφη που γιόρτασε τα γενέθλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα γενέθλια της είχε χθες η πρόεδρος της ΔΗΣΥ και νικήτρια στην μάχη για  την αρχηγεία στην  κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά και οι συνεργάτες της δεν την  άφησαν παραπονούμενη. Το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην  Βουλή, συγκεντρώθηκαν όλοι οι βουλευτές αλλά και  ο αρχηγός του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης, για να ευχηθούν στην εορτάζουσα χρόνια πολλά.

Η Φώφη Γεννηματά, που έσβησε 53 κεράκια, ευχαρίστησε όλους τους  φίλους  και συνεργάτες  για  το  πάρτι έκπληξη, καθώς λόγο των ημερών είχε ξεχάσει ακόμα και πότε… γεννήθηκε και απόλαυσε μαζί  τους μία καταπληκτική τούρτα σοκολάτας.

Στο πάρτι έκπληξη ήταν  σχεδόν  όλοι  οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως οι Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος , Χαρά Κεφαλίδου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Κώστας Σκανδαλιδης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιώργος Αρβανιτίδης, Κώστας Μπαργιώτας, Μιχάλης Τζελέπης, Ευη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Κουτσούκος, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, καθώς και στελέχη του κόμματος, όπως η πρώην βουλευτής Κατερίνα Μπατζελή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X