Θέμα

Φρικτή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Για μια μπλούζα σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του – Ο 18χρονος ομολόγησε -Πώς έγινε ο άγριος καβγάς

Φρικτή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Για μια μπλούζα σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του – Ο 18χρονος ομολόγησε -Πώς έγινε ο άγριος καβγάς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Μέχρι τα ξημερώματα κατέθεταν η μητέρα και ο αδερφός του 16χρονου που πέθανε μετά από πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο αδερφός του 16χρονου, ο 18χρονος, παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

Το χρονικό

Στις 19:30  τα αδέλφια διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα σχετικά με τα ρούχα τους (μία μπλούζα). Στη συνέχεια, και παρά τις προσπάθειες της μητέρας τους και της γιαγιάς τους για να τους ηρεμήσουν, άσκησαν σωματική βία ο ένας στον άλλον με γροθιές και κλωτσιές.

Ο καβγάς κλιμακώθηκε και ο 18χρονος, αφού βρήκε ένα ψαλίδι το οποίο βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα τους, κυνήγησε τον 16χρονο, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί στο χώρο του σαλονιού κλείνοντας την πόρτα. Ο 18χρονος, άνοιξε την διαχωριστική πόρτα του σαλονιού και με το ψαλίδι που είχε πάνω του, τραυμάτισε σοβαρά στην περιοχή του στήθους τον αδερφό του.

 

Η σύντροφος του δράστη που ήταν παρούσα κάλεσε το Ε.Κ.Α.Β. το οποίο έφτασε στην οικία, όπου παρασχέθηκαν στον 16χρονο οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

 

Στην αναφορά τους οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σημείωσαν ότι από την πλευρά τους έφτασαν στο σπίτι στις 20:45 όταν και είδαν το θύμα αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ το πλήρωμα του Ε.Κ.Α.Β. παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα οδηγηθεί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία ενώπιον κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης σήμερα το πρωί.

 

Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X