Κοινωνία

Δωροεπιταγές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Νεάπολης-Συκεών

Δωροεπιταγές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Νεάπολης-Συκεών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δωροεπιταγές αξίας 20 ή 50 ευρώ (ανάλογα με τα μέλη της οικογένειάς τους), όπως επίσης και ισάριθμα τσουρέκια με αυγά, λαμβάνουν, από σήμερα (12/4/2018), οι 250 ωφελούμενες οικογένειες-δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, μαζί με την παραλαβή των προβλεπόμενων αγαθών.

Η διανομή των δωροεπιταγών θα πραγματοποιείται επί δεκαήμερο, ξεκινώντας από σήμεραΠέμπτη 12 Απριλίου, έως και τη Δευτέρα 30 Απριλίου στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Καραβαγγέλη 1, Συκιές), και κατά τις εργάσιμες ώρες.

Ήδη οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν από τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας προκειμένου να προσέρχονται τμηματικά, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία.

Στο πλαίσιο των δομών Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης θα εξακολουθήσει να λειτουργεί και φέτος η δράση των Δημοτικών Λαχανόκηπων που πλέον θα χρηματοδοτείται από δημοτικούς πόρους.

Οι αιτήσεις για τη δράση των λαχανόκηπων πραγματοποιούνται έως τη Δευτέρα 16 Απριλίου στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (Στρ. Σαράφη-Ι.Μιχαήλ 1, Συκιές).

Δείτε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει σήμερα νερό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X