Καιρός

Καιρός Αρναούτογλου: Πολύ ισχυροί άνεμοι μην παρκάρετε κάτω από μεγάλα δέντρα

Καιρός Αρναούτογλου: Πολύ ισχυροί άνεμοι μην παρκάρετε κάτω από μεγάλα δέντρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ορισμένες περιοχές της χώρας ο καιρός το Σάββατο, θύμισε καλοκαιράκι. Ομως αναμένεται να αλλάξει ραγδαία τις επόμενες ώρες, με τον γνωστό μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου  να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Κυριακή, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που θα επικρατήσουν στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι πρέπει να μην παρκάρουμε τα αυτοκίνητα κάτω από μεγάλα δέντρα, καθώς αναμένονται πολύ ισχυροί βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι. Παράλληλα, και οι μοτοσικλετιστές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση λόγω των ξαφνικών ριπών των ανέμων, ενώ υπάρχει κίνδυνος για φωτιά σε περιοχές με μεγάλη ανομβρία.

Χαρακτηριστικά, ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Όπως σας είχα ενημερώσει μέρες πριν από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ -ΠΑΡ 16:45 22:00 – Προσοχή στους κατά τόπους (περιοχές με τα πορφυρά χρώματα) πολύ ισχυρούς βόρειους – βορειοδυτικούς ανέμους την Κυριακή 2 Οκτώβρη!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X