Κοινωνία

Κινητοποίηση στην Ηλιούπολη για να σωθεί από τον πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία υπαλλήλου του δήμου

Κινητοποίηση στην Ηλιούπολη για να σωθεί από τον πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία υπαλλήλου του δήμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση – κάλεσμα του, το Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο Ηλιούπολης καλεί τους κατοίκους, τα σωματεία της πόλης και τους  μαζικούς φορείς  να σταθούν στο πλευρό δημοτικής υπαλλήλου, το σπίτι της οποίας βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Οι εργαζόμενοι καλούν το λαό και τα σωματεία της περιοχής να μην επιτρέψουν να πεταχτεί στο δρόμο η οικογένεια της εργαζόμενης, αφού το σπίτι που βγαίνει στο «σφυρί» από τα «κοράκια» των εταιρειών είναι πρώτη κατοικία της οικογένειας.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση τους, κάνουν λόγο για «αρπαγή πρώτης κατοικίας, της συναδέλφισσας µας η οποία εργάζεται στους παιδικούς σταθµούς του δήµου µας. Τα κοράκια (doValue) βγάζουν σε πλειστηριασµό το µοναδικό τους σπίτι, όπου κατοικούν αυτή και τα 2 παιδιά της, µαθητές στο σχολείο».

Ο πλειστηριασµός θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023. Την ίδια μέρα οι εργαζόμενοι δίνουν ραντεβού στις  10.15 π.μ. έξω από το δημαρχείο, όπου θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση τους στα γραφεία της εταιρείας «dovalue» στην Καλλιθέα.

Μάλιστα για την διευκόλυνση των εργαζομένων, το Σωματείο προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 10.00 π.μ. έως το τέλος της βάρδιας ώστε όπως σημειώνεται «μαζικά και οργανωμένα να σταθούμε στο πλευρό της συναδέλφισσας και να μην επιτρέψουμε να χάσει το σπίτι της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X