Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Βρήκαν μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό

Κιβωτός του Κόσμου: Βρήκαν μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλο χρηματικό ποσό βρέθηκε στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό κατά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας, μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν για τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας τη Δευτέρα (28/11) σε ακίνητά τους σε Κολωνό και Ραφήνα, βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στον Κολωνό.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν έπειτα και από την απάντηση που έλαβαν οι αστυνομικοί από τράπεζα πως η πρεσβυτέρα πριν από περίπου μία εβδομάδα επισκέφθηκε θυρίδα, κάνοντας κάποιες κινήσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από 4 τραπεζικοί λογαριασμοί: του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας – κοινοί ή προσωπικοί, σε μόνο δύο τράπεζες ενώ αναμένονται οι απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Οι δύο θυρίδες που βρέθηκαν η μία ανήκει στην Κιβωτό και η άλλη στη μητέρα του Πατέρα Αντώνιου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν βρεθεί και 300.000 ευρώ στους προσωπικούς τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπου ερευνάται η προέλευση τους, καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως τα χρήματα ενδεχομένως δεν προέρχονται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους και δεν δικαιολογούνται από αυτά.

Σημειώνεται πως ήδη, έπειτα από εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεσμεύτηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, των γονιών του, αλλά και της πρεσβυτέρας καθώς και οι θυρίδες, που εντοπίστηκαν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X