Κοινωνία

Κρήτη: Ανήλικος Γερμανός βίασε ανήλικη Ελβετίδα σε ξενοδοχείο

Κρήτη: Ανήλικος Γερμανός βίασε ανήλικη Ελβετίδα σε ξενοδοχείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρήτη: Ένα σοκαριστικό περιστατικό με δράστη έναν 15χρονο από την Γερμανία που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 16χρονης από την Ελβετία, κατεγράφη σε ξενοδοχείο στον Πάνορμο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 15χρονος κατάφερε να απομονώσει σε χώρο του ξενοδοχείου την 16χρονη κοπέλα και να την βιάσει.

Οι αστυνομικοί εκτός από την σύλληψη του φερόμενου δράστη, προχώρησαν και στην σύλληψη της μητέρας του, ηλικίας 41 ετών με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Ήδη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για το θύμα του βιασμού, ενώ οι αστυνομικοί συνέλεξαν πειστήρια από το σημείο που βίωσε τον τρόμο η άτυχη 16χρονη.

Σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Ρεθύμνου ο 16χρονος Γερμανός ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό, μετά από τη σχετική καταγγελία που έκανε στις αρχές 15χρονη Ελβετίδα.

Η πολωνικής καταγωγής μητέρα του αντιμετωπίζει την κατηγορία παραμέλησης ανηλίκου.

Πιο συγκεκριμένα, τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Παρασκευής, προσήλθε στην Αστυνομία ζευγάρι Ελβετών που συνόδευαν την σε κατάσταση σοκ 15χρονη κόρη τους, για να καταγγελλουν ότι το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από 16χρονο Γερμανό ανήλικο, σε δωμάτιο τουριστικού καταλύματος στον Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, όπου περνούσαν τις διακοπές τους.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιήσει ενδελεχή έρευνα στο δωμάτιο που υπέδειξε η 15χρονη ως τόπο του βιασμού της, ενώ παράλληλα εξετάζει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταλύματος. Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X