Θέμα

Λογαριασμοί ρεύματος: Ακριβό μου ρεύμα! Νέα πρωτιά για την Ελλάδα και με διαφορά

Λογαριασμοί ρεύματος: Ακριβό μου ρεύμα! Νέα πρωτιά για την Ελλάδα και με διαφορά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαρακτηριστικό του πόσο «τσουχτερή» είναι η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδας, το γεγονός πως στη χώρα μας η τιμή μεγαβατώρας φτάνει τα 255,95 ευρώ και στην Ιταλία είναι στα 175 ευρώ!

Κάπως έτσι, η Ελλάδα είναι για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση της λίστας με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία δημοσιεύει τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Τιμών Ηλεκτρισμού της Αγοράς Επόμενης Ημέρας, στην Ελλάδα η τιμή της μεγαβατώρας φτάνει τα 255,95 ευρώ. Την ίδια στιγμή η τιμή της μεγαβατώρας στις περισσότερες χώρες κυμαίνεται στα 120 ευρώ.

Όπως τονίζει ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, με ανάρτησή του στο twitter «και σήμερα πρώτοι στην Ευρώπη! Στην ακρίβεια, στη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος! Με διαφορά +45% από τη δεύτερη Ιταλία. Ξεκάθαρη η αισχροκέρδεια. Αξίζει ένα μπράβο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Καταφέρνει να μας πάει κάθε μέρα και χειρότερα».

Και σε δεύτερη ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «για όσους δεν πιστεύουν πόσο καταστροφική είναι η κυβέρνηση των α(χ)ρίστων, ας μπουν στη σελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. Αλλά για σήμερα, για χθες, για προχθές, όχι πριν έξι μήνες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X