Θέμα

Μακελειό στη Γλυφάδα: Περίεργες τραπεζικές κινήσεις εκατομμυρίων του δράστη στην Ελβετία

Μακελειό στη Γλυφάδα: Περίεργες τραπεζικές κινήσεις εκατομμυρίων του δράστη στην Ελβετία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μακελειού στη Γλυφάδα, το πρωί της Δευτέρας (12/2/2024) με τους τέσσερις νεκρούς εκ των οποίων ο Αιγύπτιος δράστης. Ο 76χρονος φαίνεται πως είχε στη διάθεσή του μεγάλα χρηματικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews του Mega, ο Αιγύπτιος είχε λογαριασμούς στην Ελλάδα και την Ελβετία από τους οποίους πέρασαν εξαιρετικά μεγάλα ποσά.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε λογαριασμό στην Ελβετία μαζί με την αδελφή του από τον οποίο πέρασε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Σήμερα ο λογαριασμός είναι περιορισμένος και μέσα έχει περίπου 1.500 ευρώ. Σημειώνεται ότι στην ίδια τράπεζα, η οικογένεια Καρνέση διατηρούσε εταιρικούς λογαριασμούς με εκατομμύρια.

Επίσης, ο 76χρονος διέθετε καταθέσεις 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Σε αυτόν τον λογαριασμό μπήκαν και τα 70.000 ευρώ που εισέπραξε ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του.



Το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει για να μένει

Ερωτήματα έχουν γεννηθεί ωστόσο και για το σπίτι που έμενε ο δράστης στη Γλυφάδα. Οι πρώτες πληροφορίες μετά το μακελειό έλεγαν ότι ο δράστης ενδεχομένως να σκότωσε τα θύματα γιατί του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι αυτό.

Γλυφάδα: Η ανακοίνωση της ναυτιλιακής για το σπίτι και την απόλυση του «Άρη»

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από το LiveNews, στο κτηματολόγιο φαίνεται να ανήκει το σπίτι στον αδερφό της οικογένειας, τον Σπύρο Καρνέση και όχι στα θύματα.



Ήταν στο Δ.Σ. εταιρειών μελών της οικογένειας ο Αιγύπτιος δράστης

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων για την υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στη Γλυφάδα αναφέρθηκε πως ο 76χρονος Αιγύπτιος δράστης ήταν μέλος στο Δ.Σ. εταιρείας μελών της οικογένειας Καρνέση.

Συγκεκριμένα, το Mega προχώρησε σε μία αποκάλυψη, πως ο άνδρας δεν ήταν ένας απλώς επιστάτης στην εταιρεία της οικογένειας Καρνέση. Παρουσίασε έγγραφα της δικαστικής διαμάχης όπου αναγράφεται το όνομα του δράστη στα άτομα που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο όχι μίας, αλλά δύο εταιρειών.

Στο Live News μίλησε ο Γιώργος Ξηραδάκης, ναυτιλιακός οικονομολόγος.

«Εγώ θεωρώ πως το πιο αληθοφανές που ακούω είναι η προσβολή, ίσως γιατί σε αυτόν τον άνθρωπο του είχαν υποσχεθεί πως θα μείνει σε αυτό το σπίτι. Εγώ θα πω πως είναι μία τεράστια προσβολή ίσως για αυτόν και μαζί με όλα τα άλλα που μπορεί να βίωσε να μη άντεξε. Σκεφτείτε πως στη μορφή που εμφανίζεται στην εταιρeία ο Άρης είναι σαν να μπαίνει η στάμπα πως είναι μέλος της οικογένειας».



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X