Κοινωνία

Ναύπλιο: 13χρονος κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον πατέρα του – Συνελήφθη ο 48χρονος

Ναύπλιο: 13χρονος κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον πατέρα του – Συνελήφθη ο 48χρονος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξυλοδαρμό από τον πατέρα του φαίνεται πως υπέστη ένα 13χρονος στο Ναύπλιο, με το περιστατικό να καταγγέλλεται στις Αρχές και από το ίδιο το παιδί.

Ειδικότερα, ο 13χρονος μαζί με την 7χρονη αδερφή του είχαν βγει βόλτα με τον πατέρα τους το Σάββατο, στο λιμάνι του Ναυπλίου. Κάποια στιγμή, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο πατέρας λογομάχησε πολύ έντονα με το 13χρονο παιδί παρουσία της μικρής αδερφής του.

Τότε, περαστικός που αντιλήφθηκε το περιστατικό κάλεσε την αστυνομία, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε άμεσα το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και προσωπικό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου και εκεί ο 13χρονος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα του και είπε, μάλιστα, ότι δέχθηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα και ασθενοφόρο που μετέφερε συνοδεία γυναίκας βαθμοφόρου του λιμενικού και τα δυο παιδιά στο Νοσοκομείο Άργους. Ο 13χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.

Ο 48χρονος πατέρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Η έρευνα από το Λιμενικό για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, καθώς θα κληθεί και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών για κατάθεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X