Κοινωνία

Νέοι διευθύνοντες σε Πρωτοδικεία και Εισαγγελίες

Νέοι διευθύνοντες σε Πρωτοδικεία και Εισαγγελίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τους νέους προϊσταμένους των δικαστικών υπηρεσιών ανέδειξαν σήμερα δικαστές και εισαγγελείς. Νέος προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, είναι ο Βαγγέλης Ιωαννίδης, πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ, ο οποίος έλαβε 59 ψήφους έναντι 54 που έλαβε η Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Ο τρίτος υποψήφιος Γιώργος Δούβας συγκέντρωσε τρεις ψήφους.

Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, εξελέγη ο εισαγγελέας Ιωάννης Μωραϊτάκης, με 47 ψήφους, με έτερο υποψήφιο τον Παντελή Στραγάλη, ο οποίος έλαβε 34 ψήφους .

Στο Εφετείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης, και μοναδικός υποψήφιος, είναι ο πρόεδρος Εφετών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, το μεγαλύτερο της χώρας, πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης ανεδείχθη ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας, με περίπου σαράντα ψήφους διαφορά από την Ειρήνη Κατινιώτη – εκ των τριών ανθυποψηφίων του, μαζί με τον Δημήτρη Σκουτέρη και την Ιωάννα Κουκουράκη. Η καταμέτρηση των ψήφων στο Πρωτοδικείο ήταν μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε εξέλιξη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X