Επιλογές

Ο πόλεμος Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου μαίνεται

Ο πόλεμος Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου μαίνεται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πόλεμος ανάμεσα στον Παύλο Βαρδινογιάννη και στην πρώην σύζυγό του Τζίνα Αλιμόνου συνεχίζεται. Το νέο επεισόδιο δια διαδραματίστηκε στις δικαστικές αίθουσες. Ο επιχειρηματίας έκανε νέα προσφυγή στη Δικαιοσύνη προκειμένου να επιλύσει τις αγεφύρωτες διαφορές του με την πρώην σύζυγό του. Όπως γράφει η Espresso, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας εις βάρος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αίτηση αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των παιδιών του ζευγαριού. Σύμφωνα με την πλευρά Βαρδινογιάννη, η Τζίνα Αλιμόνου φέρεται να αποφάσισε ξαφνικά (και αναιτιολόγητα κατά τον ενάγοντα) να διακόψει τα μαθήματα ξένων γλωσσών, που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμά τους, χωρίς μάλιστα να προβεί σε κάποια σχετική συζήτηση με τον πρώην σύζυγό της.

Η πλευρά της Τζίνας Αλιμόνου, ζήτησε αναβολή στη συζήτηση της υπόθεσης. Ετσι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων να επαναπροσδιοριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X