Κοινωνία

Σπίτι: Έτσι θα εξαφανίσετε τον… ανίκητο λεκέ στο τάπερ! video

Σπίτι: Έτσι θα εξαφανίσετε τον… ανίκητο λεκέ στο τάπερ! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν είναι ένα αντικείμενο που υπάρχει… σε κάθε σπίτι, αυτό είναι το τάπερ! Τα χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας συνεχώς, αφού ειδικά τα πλαστικά τάπερ είναι το νούμερο ένα αντικείμενο που χρησιμοποιεί κάθε νοικοκυρά τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Κι αυτό αφού αποθηκεύει σε αυτά το φαγητό της ημέρας ή και το φαγητό που περίσσεψε και θα αποθηκευτεί στο ψυγείο για να φαγωθεί κάποια άλλη μέρα.

Προσοχή! Με αυτά τα τέσσερα λάθη καταστρέφετε τα αντικολλητικά τηγάνια! video

Τι γίνεται όμως με τους λεκέδες που εγκαθίστανται στις πλαστικές επιφάνειες των τάπερ και δεν λένε να φύγουν;

Η… λύση υπάρχει για τα τάπερ στο σπίτι!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πώς μπορείτε να καθαρίσετε τους συγκεκριμένους λεκέδες με χλωρίνη αλλά για εμάς καλό είναι να μην χρησιμοποιήσετε ένα τόσο δυνατό καθαριστικό σε ένα αντικείμενο στο οποίο συνηθίζετε να βάζετε φαγητό.

Η ιδανική λύση βρίσκεται στο ξίδι. Ανακατέψτε σε ένα μπολ 50% νερό και 50% λευκό ξίδι. Βάλτε το τάπερ μέσα στο μπολ και αφήστε το εκεί για 30 λεπτά ή για ένα ολόκληρο βράδυ.

Βρώμικοι τοίχοι στο σπiτι; Ποτέ ξανά με αυτό το απίστευτο κόλπο! video

Αν δεν λειτουργήσει το μείγμα του ξιδιού ρίξτε μέσα στο βρεγμένο μπολ λίγη μαγειρική σόδα και αφήστε την να δράσει. Τρίψτε με ένα βαμβακερό πανί τους λεκέδες και έπειτα ξεπλύντε.

Αν δεν λειτουργήσει και αυτό, όπως λέει και το spirossoulis, τότε ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε το συγκεκριμένο τάπερ. Το πλαστικό του έχει αλλιωθεί και χρειάζεται αλλαγή.

Σπίτι – Δείτε σε βίντεο πώς φεύγουν οι λεκέδες από τα τάπερ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X