Κοινωνία

Στιγμή αμηχανίας στην ΕΡΤ: Καλεσμένος άφησε αιχμές για τον Μητσοτάκη

Στιγμή αμηχανίας στην ΕΡΤ: Καλεσμένος άφησε αιχμές για τον Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανήμερα της ημέρας μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, η εκπομπή Συνδέσεις στην ΕΡΤ βρέθηκε Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη και στο μνημείο του Νίκου Καπετανίδη.

Εκεί, ο δημοσιογράφος συνομίλησε με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνο Φωτιάδη, ο οποίος, προς το τέλος της τοποθέτησής του εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός πως από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο έλειψε η αναφορά στη γενοκτονία των Ποντίων.

«Θα ήθελα σήμερα να πω ότι από την πολύ όμορφη ομιλία του πρωθυπουργού μας στο Κογκρέσο της Αμερικής απουσιάζει μόνο το θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων. Είναι ένα κενό που θα έπρεπε να καλύψει στην εισήγησή του. Περιμένουμε από την πολιτεία να κάνει το χρέος της» είπε πριν τον… κόψουν άρον άρον.

«Ωραία, ωραία, μάλιστα, μάλιστα, ευχαριστούμε πολύ, αντιληπτό» σημείωσε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ενώ η Χριστίνα Βίδου σχολίασε «βήματα γίνονται κι εμείς είμαστε εδώ και δίνουμε άλλο βήμα για να μπορέσουμε αυτά τα ζητήματα να τα αναδεικνύουμε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X