Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 44χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 44χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν επτά χρόνια, ο 44χρονος κακοποίησε σεξουαλικά μία 14χρονη μετά το μάθημα τένις, στη Θεσσαλονίκη. Κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για πορνογραφία ανηλίκου και του επιβλήθηκε επταετής ποινή κάθειρξης.

Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε 18 έτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Την απομόνωνε και την κακοποιούσε σεξουαλικά!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 14χρονη πήγαινε τένις με τον γιο του κατηγορούμενου και ο πατέρας του κάποιες φορές αναλάμβανε να την πάει μεταφέρει στο σπίτι μετά το μάθημα. Όμως, ο κατηγορούμενος την απομόνωνε και την κακοποιούσε σεξουαλικά.
«Κάποιες φορές με γύριζε σπίτι. Μία φορά μου είπε ότι θα κάνουμε βόλτα αλλά σταμάτησε το αυτοκίνητο στο Σέιχ Σου. Μιλούσαμε και μου είπε ότι το σώμα μου φαίνεται μεγαλύτερης ηλικίας και ότι έχω ωραίο στήθος. Έκανε κίνηση να με φιλήσει και εγώ τραβήχτηκα. Μου είπε να μην το πω στους γονείς μου», κατέθεσε στο δικαστήριο η 21 ετών, σήμερα, κοπέλα.

«Μια άλλη μέρα μου είπε να πάμε στο σπίτι μιας φίλης του. Μου μιλούσε για τον εαυτό του και μου ζήτησε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σώμα μου. Δεν ήξερα τι σημαίνει σεξουαλική επαφή. Άλλη φορά πήγαμε στο εξοχικό του στην Αγία Τριάδα και άλλη σε ένα σπίτι στο κέντρο όπου πάλι έγιναν σεξουαλικές πράξεις», συμπλήρωσε η νεαρή και επισήμανε ότι ο κατηγορούμενος τη φωτογράφιζε γυμνή.

Στην απολογία του, ο 44χρονος ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της τότε 14χρονης και δεν υπήρξε χρήση βίας. «Δεν ήξερα ότι είναι τόσο μικρή…», ισχυρίστηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X