Κοινωνία

Τύρναβος: Mαθητής στο ΕΠΑΛ έγινε Viral

Τύρναβος: Mαθητής στο ΕΠΑΛ έγινε Viral
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τύρναβος: Έντονο προβληματισμό για την κατάσταση της παιδείας στη χώρα μας είχε προκαλέσει η επιστολή παραίτησης ενός αναπληρωτή καθηγητή σε ΕΠΑΛ ο οποίος περιέγραφε και κατήγγειλε πραγματικά άσχημα σκηνικά σε σχολείο νησιωτικής περιοχής.
Διαβάστε σχετικά: Η κατάντια των Ελληνικών σχολείων

Ωστόσο, η εικόνα ενός μαθητή από ΕΠΑΛ στον Τύρναβο ο οποίος, όπως αποκάλυψε καθηγητής του με ανάρτησή στο Facebook,  προσφέρθηκε να επισκευάσει μόνος του τα θρανία που είχαν υποστεί φθορές, έρχεται να σώσει την κατάσταση και να μας θυμίσει ότι υπάρχει ελπίδα…
Πρόκειται για τον Παύλο Κατσιούρα ο οποίος είναι μαθητής της Α΄ Λυκείου στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου.  Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής του, Δημήτρης Σακατζής, ήταν ο ίδιος ο Παύλος που τον προσέγγισε και του ζήτησε στο κενό του να επισκευάζει τα θρανία που είχαν κάποιο πρόβλημα στο σχολείο.
«Μόνος του με έπιασε και μου είπε πως μπορεί και ξέρει να το κάνει. Είδε ότι τρέχουμε όλη μέρα να διατηρήσουμε και να κάνουμε καλύτερο το σχολείο. Υπάρχουν και αυτά τα ΕΠΑΛ» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών ο καθηγητής του ΕΠΑΛ.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X