Θέμα

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που της είχαν δώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και νοσηλευόταν διασωληνωμένη

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που της είχαν δώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και νοσηλευόταν διασωληνωμένη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία της πνοή άφησε η 16χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το κορίτσι είχε πέσει σε κώμα και έδινε «μάχη» μετά την κατανάλωση ουσιών, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Βύρωνα.

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν δύο άτομα και πλέον, μετά τον θάνατο του παιδιού, το κατηγορητήριο αναμένεται να αλλάξει αφού θα πρόκειται για ανθρωποκτονία. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε την 16χρονη από τον Βύρωνα νεκρή και το πλήρωμα έκανε ανάνηψη για να την επαναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη, που είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου, είχε καταναλώσει κάνναβη, ecstasy, σίσα, έκανε ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης και πήρε χάπι για την επιληψία. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το συγκεκριμένο χάπι παίρνουν τοξικομανείς για να μειώσουν τις επιπτώσεις από τη χρήση ηρωίνης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση αναφέρει πως τα μέλη της συμμορίας, έξι άτομα της οποίας συνελήφθησαν, όταν ήθελαν να κάνουν πειράματα με τις ουσίες χρησιμοποιούσαν την 16χρονη!

Την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν δοκιμές κοκτέιλ ναρκωτικών

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 16χρονης, όταν μετέβη στο νοσοκομείο, διαπίστωσε πως «τα ρούχα που μου έδωσαν δεν ήταν δικά της, ενώ δεν είχε μαζί της ούτε τα παπούτσια της, ούτε το κινητό της αλλά και το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα».

Η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε στην αστυνομία πως την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν δοκιμές κοκτέιλ ναρκωτικών: «από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι ίσως την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών. Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν την έψαχνα να τη βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι της ασκούσαν ψυχολογική πίεση για να μη γυρίσει. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει».

Προσπάθησαν να της κάνουν κακό

Ταυτόχρονα, αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψε πως πριν από έναν μήνα κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να κάνουν κακό στο κορίτσι, σε σπίτι στα Δυτικά Προάστια. Όπως αναφέρουν οι ίδιες αναφορές, αυτό αποφεύχθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας και των συγγενών της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X