Κοινωνία

Υπόθεση – σοκ στα Δωδεκάνησα: Κακοποιούσε τη σύζυγό του και την έβαζε να κάνει σεξ με τον σκύλο του

Υπόθεση – σοκ στα Δωδεκάνησα: Κακοποιούσε τη σύζυγό του και την έβαζε να κάνει σεξ με τον σκύλο του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τη φρίκη και τον εφιάλτη που ζούσε μια γυναίκα σε νησί του βορείου συγκροτήματος των Δωδεκανήσων, μέσα στο σπίτι της από τον ίδιο της τον άντρα.

Η σοκαριστική υπόθεση πρωτοφανούς κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που είχε το φως της δημοσιότητας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, η άτυχη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της στις Αρχές αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι τους, παίρνοντας μαζί της και τα δύο παιδιά τους.

Γνωρίστηκαν το 2001 όταν ήταν σε ηλικία 18 ετών, ενώ το 2014 παντρεύτηκαν, αποκτώντας δύο παιδιά. Όπως κατήγγειλε το φερόμενο ως θύμα, ο άντρας διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και αισθανόταν μοναξιά, με αποτέλεσμα να συνάψει και αυτή έναν σύντομο εξωσυζυγικό ερωτικό δεσμό που κράτησε για 1,5 μήνα. Κυριεύτηκε ωστόσο από τύψεις και το εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγό της, ο οποίος από τότε άρχισε να την κακοποιεί.

Από το 2009 φέρεται έτσι να άρχισε να γίνεται βίαιος, ασκώντας στη γυναίκα του ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική βία. Όπως υποστηρίζει το θύμα, τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι, τη δάγκωνε και την κλείδωνε μέσα στο σπίτι τους.

Για να την τιμωρήσει μάλιστα, φέρεται να επιχειρούσε επανειλημμένα να την εξαναγκάσει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο του, ράτσας ροτβάιλερ. Δεν κατάφερε πάντως να υλοποιήσει τα διεστραμμένα σχέδιά του λόγω της σθεναρής αντίστασης της άτυχης γυναίκας, η οποία έπεφτε στη συνέχεια θύμα άγριου ξυλοδαρμού για την άρνησή της.

«Με τον άλλον τα έκανες, τώρα δεν σου αρέσει», φέρεται να της έλεγε, όπως επίσης και ότι «ο σκύλος είναι καλύτερος από τον νεαρό με τον οποίο είχες έρθει σε ερωτική επαφή».

Ο άνδρας φέρεται να ξυλοκόπησε επίσης τη σύζυγό του και όταν κάπνισε μια φορά, γιατί όπως υποστήριξε, είχαν συμφωνία μεταξύ τους να το κόψει. Τότε παρενέβη ο αδερφός του για να τη σώσει, ωστόσο ο σύζυγος κατάφερε να τον διώξει του από το ισόγειο της οικίας τους.

Μέσα σε όλα επίσης, απειλούσε συστηματικά το θύμα ότι μία ημέρα θα πάει με ένα ξύλο και θα τη σκοτώσει.

Τελικά, η γυναίκα κατάφερε τον Απρίλιο του 2017 να εγκαταλείψει το σπίτι της, παίρνοντας μαζί και τα ανήλικα παιδιά τους.

Σε βάρος του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατόπιν προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου μετά την υποβολή εκθέσεως της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Ροδόπης προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία της Κω.

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά ενώπιον του ανακριτή όσα του προσάπτει η σύζυγός του, χαρακτηρίζοντάς τα αποκυήματα της φαντασία της. Υποστήριξε ότι δεν τη χτυπούσε, παρά μόνο μια φορά στο πρόσωπο, όταν του αποκάλυψε τη σχέση της με τον νεαρό άνδρα.

Μετά την απολογία του πάντως, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του κάθε πρώτη και δέκατη πέμπτη ημέρα εκάστου μηνός.

Ο 57χρονος άνδρας αναμένεται να κάτσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, για απειλή σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη κατακράτηση στις 11 Οκτωβρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X