Media

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Μουκίδης μιλά για το «άδειασμα» στον τραγουδιστή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Μουκίδης μιλά για το «άδειασμα» στον τραγουδιστή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα να κρατήσει τους ανθρώπους στο σπίτι, καθώς εμφανίστηκε στο MEGA και μαζί με καλούς του φίλους, τραγούδησε αγαπημένα κομμάτια! Και παρόλο που άρεσε σε πολλούς, κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να έχει κάνει διαφορετικά κάποια πράγματα.

Ο γνωστός δημιουργός, Γιώργος Μουκίδης, είχε κάνει μια ανάρτηση όπου φαινόταν σαν να «αδειάζει» τον γνωστό τραγουδιστή και μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα:

«Δεν “άδειασα” τον Αργυρό. Ο Μητροπάνος είχε ένα χάρισμα πολύ ιδιαίτερο. Ο Δημήτρης ήταν ιχνηλάτης, έπαιρνε ένα τραγούδι, που ήταν ένα δάσος, και πήγαινε από ένα μονοπάτι, το οποίο το χάραζε αυτός και ήταν το ιδανικό. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δικαιούται να πει τραγούδι του Μητροπάνου, αλλά να το σεβαστεί. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Δεν είπαμε να τον αντιγράψει, αλλά δεν μπορείς να τραγουδάς όλα τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, πρέπει να σεβαστείς κάποια θέματα. Είναι ένας νέος τραγουδιστής που μπορεί να σηκώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο βάρος τραγουδιών. Αλλά όταν πάει να σηκώσει πιο μεγάλο βάρος από αυτό που μπορεί, γονατίζει», είπε ο γνωστός δημιουργός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: MasterChef: Γιατί έχει «ξεχαστεί» η μαγειρική

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X