Media

Κούγιας: Μαθήματα συμπεριφοράς στην Τσιμτσιλή

Κούγιας: Μαθήματα συμπεριφοράς στην Τσιμτσιλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέσω τηλεφωνική σύνδεσης μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, στην εκπομπή «Happy Day» αλλά είχε άγριες διαθέσεις και δεν μπόρεσε να δεχτεί το γεγονός πως η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή τον διέκοπτε με ερωτήσεις για την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο ποινικολόγος ανέφερε στην εκπομπή πως ο Λιγνάδης του είπε πως είναι αθώος ενώ ο δικηγόρος θεωρεί πως πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι το οποίο στήνεται στις πλάτες του σκηνοθέτη και του ηθοποιού!

Στην αρχή είπε:

«10.30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10.30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη.(Αλέξης Κούγιας) Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία» .

Και στη συνέχεια ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κ. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Πέρρος: Ο Λιγνάδης είχε «αλιευτή» για τα θύματά του (vid)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να θίξει κάποια συγκεκριμένα θέματα αλλά ο ποινικολόγος προτίμησε να κάνει μαθήματα καλής συμπεριφοράς καθώς της εξηγούσε συνεχώς πως δεν είναι σωστό να τον διακόπτει!

«Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε» και ο ποινικολόγος συνέχισε να μιλάει.

Ο Αλέξης Κούγιας αφού είπε αυτά που ήθελε να πει, φρόντισε να την αποχαιρετίσει κλείνοντας το τηλέφωνο στα μούτρα αφού βιαζόταν!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/yYEfFXcKkEc

Δείτε ακόμη: Μενδώνη: Η δημόσια τοποθέτηση του Κανάκη για την υπουργό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X