Media

Λιάγκας: «Χαριστική βολή»! Εταιρίες αποσύρουν διαφημίσεις από την εκπομπή!

Λιάγκας: «Χαριστική βολή»! Εταιρίες αποσύρουν διαφημίσεις από την εκπομπή!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ότι το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι… στα τάρταρα, είναι γνωστό. Όμως ένα κομμάτι είναι η αισθητική του… πάτου του βαρελιού κι ένα άλλο κομμάτι αυτό που παρουσίασε τις προάλλες ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του.

Την αναπαράσταση δηλαδή μιας σοκαριστικής πράξης ασέλγειας (σ.σ. την “εκτόνωση” φοιτητή στην πλάτη φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ), “πασπαλισμένη” με χυδαίο χιούμορ της πλάκας και αρκετές δόσεις σεξισμού.

Τα τηλέφωνα του ΕΣΡ… έσπασαν για καταγγελίες, η ΕΣΗΕΑ ετοιμάζει… διαγραφές, ωστόσο τα χειρότερα για τον παρουσιαστή έρχονται τώρα. Κι αυτά θα “πονέσουν”.

Ο Λιάγκας και το… οικονομικό “χτύπημα”!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο μεγάλοι διαφημιζόμενοι δήλωσαν στο κανάλι ότι αποσύρονται από την εκπομπή!

Ο Λιαγκας εμφανίστηκε σαν «κλαμμένη γάτα» και η Γκαγκάκη με την Τσολάκη στην… καρακοσμάρα τους! video

Όπως γράφει το enimerosi24.gr, οι διαφημιζόμενοι δε θα φύγουν από το κανάλι, αλλά από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα λόγω της διαχείρισης που επιφύλαξε ο παρουσιαστής στο θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Η μία εταιρία είναι πολυεθνικός κολοσσός με εκατοντάδες γνωστά προϊόντα στην ομπρέλα της, δηλώνοντας εχθές στη διοίκηση του καναλιού ότι αποσύρει τις διαφημίσεις των προϊόντων της…

Και η δεύτερη είναι ελληνική εταιρία με σπιτικά προϊόντα που επίσης ανακοίνωσε ότι τα αποσύρει από τη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X