Media

Alpha: Ανακατατάξεις εκπομπών και μουρμούρα από την Τατιάνα Στεφανίδου.

Alpha: Ανακατατάξεις εκπομπών και μουρμούρα από την Τατιάνα Στεφανίδου.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ένταξη της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha επιφέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα με μετακινήσεις εκπομπών και ήδη η Τατιάνα Στεφανίδου λέγεται ότι έχει δυσαρεστηθεί στη σκέψη η εκπομπή της να πάει πιο «πίσω» στο πρόγραμμα.

Ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ προσπαθούν να ενώσουν οι άνθρωποι του Alpha, μετά την έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στο κανάλι, αν και στην πραγματικότητα… Καινούργιου ακούμε, και Καινούργιου δεν ανακοινώνεται επίσημα, τουλάχιστον ακόμα!

Η ώρα προβολής της εκπομπής T-Live

Μετά τις αλλαγές στο Happy Day, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αλλαγή πρόκειται να συμβεί στην εκπομπή «T-Live» της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και σε αυτή την Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έπαιζε μεσημέρι. Στην Τατιάνα Στεφανίδου προτάθηκε η ζώνη 15:00 με 16:30, ώστε αμέσως μετά να ακολουθούν οι «Οικογενειακές ιστορίες» αλλά και παράλληλα να μην υπάρχει καμία εμπλοκή με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο που παίζει στο Mega, και με τον οποίο, βάσει συμβολαίου, δεν μπορούν να κονταροχτυπηθούν.

Η δυσαρέσκεια της Τατιάνας

Η πρόταση ωστόσο αυτή από πλευράς σταθμού δεν βρήκε και τόσο ικανοποιημένη την δημοσιογράφο – παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον νέο Διευθυντή Προγράμματος Χρήστο Κόμπο. Κι αυτό γιατί η ίδια θεωρεί ότι ήταν ο άνθρωπος που την έδιωξε από τον Σκάι. Αυτό σημαίνει ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το βαρύ πυροβολικό του Mega που δεν είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη.

Η ώρα προβολής του Style me Up για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που πρόκειται να είναι η παρουσιάστρια του «Style me up», από τη στιγμή που η Τατιάνα θα βγαίνει στο γυαλί απομεσήμερο, η Ηλιάνα θα βρεθεί στη ζώνη 13.00 με 14.00 ή 14.00 με 15.00, ανάλογα με το πού θα θελήσουν να τοποθετήσουν οι άνθρωποι του καναλιού το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το οποίο το τελευταίο διάστημα μεταδιδεται στις 13.00.

Τα γυρίσματα της εκπομπής μόδας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης και η ομάδα του αναζητούν τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν, δηλαδή την κριτική επιτροπή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X