Media

Cosmote TV: Φέρνει σπουδαίες πρεμιέρες

Cosmote TV: Φέρνει σπουδαίες πρεμιέρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H COSMOTE TV αποχαιρετά το 2021 με μεγάλες πρεμιέρες σειρών μεταξύ των οποίων, το πολυαναμενόμενο μετα-αποκαλυπτικό έπος, «Station Eleven» για έναν κόσμο ρημαγμένο από μια πανδημία.

Πιο επίκαιρη από ποτέ, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV αμέσως μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, παρουσιάζοντας μια συγκλονιστική ιστορία, με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ σε guest ρόλο και τον Χιμές Πατέλ (Tenet, Yesterday) να πρωταγωνιστεί. Πίσω από την πολλά υποσχόμενη παραγωγή «κρύβεται» ο σεναριογράφος του The Leftovers, Πάτρικ Σόμερβιλ.

 

Τα μεγάλα ονόματα πρωταγωνιστών και συντελεστών θα συνεχιστούν με τη μαύρη κωμωδία «The Outlaws», με τον βραβευμένο με OSCAR, Κρίστοφερ Γουόκεν. Πλάι του θα δούμε και τον βραβευμένο με Emmy Στίβεν Μέρτσαντ (The Office), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

 

Στην COSMOTE TV επιστρέφει και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με τον ρόλο που τον καθιέρωσε τηλεοπτικά, καθώς στο πρόγραμμά Δεκεμβρίου συμπεριλαμβάνεται η σειρά-φαινόμενο του BBC, «Sherlock», σε έναν μαραθώνιο που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X