Media

Έκρηξη αντιδράσεων στη Βουλή για τον «Κουκουλοφόρο» από την ΕΡΤ

Έκρηξη αντιδράσεων στη Βουλή για τον «Κουκουλοφόρο» από την ΕΡΤ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έκρηξη αντιδράσεων στη Βουλή προκάλεσε το γεγονός ότι το τραγούδι «Κουκουλοφόρος» με τους καυστικούς στίχους  μεταδόθηκε από τις κρατικές τηλεσυχνότητες της ΕΡΤ.

Ως eretikos το είχα σημειώσει την Πέμπτη, ότι είχε πέσει αμηχανία στο πλατό της εκπομπή «φλΕΡΤ» στην οποία ήταν καλεσμένος ο τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος. Λίγο πριν το φινάλε στελεστές της εκπομπής ζήτησαν να πεί το «Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος». Ως και ο ίδιος ο τραγουδοποιός παραξενευτηκε όταν είδε να μην κόβεται στον αέρα.

Πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ανάρτησε στο Twitter ότι οι βουλευτές της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και Θανάσης Πλεύρης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για το τραγούδι του Σπύρου Γραμμένου «Μαμά, μπαμπά είμαι κουκουλοφόρος» που ακούστηκε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ1.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος έγραψε, «Ερώτηση από τους Δημήτρη Μαρκόπουλο και Θανάση Πλεύρη, για το τραγούδι που έπαιξε στην εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ. Το τραγούδι εξυμνεί ενέργειες κουκουλοφόρων με «μπουκάλια», «στουπί» και «βενζίνη» στην τσάντα. Την περίοδο που ανοίγει ξανά ο φάκελος της Marfin».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X