Media

Ελένη Μενεγάκη: Το τέλος από το Mega και η συνάντηση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ελένη Μενεγάκη: Το τέλος από το Mega και η συνάντηση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χθες έσκασε η “βόμβα”  της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το Merga. Σήμερα σκάει μία άλλη “βόμβα”, του ραντεβού με του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πάντως, πολλοί περίμεναν με κομμένη την ανάσα να πληροφορηθούν ποια θα ήταν η απόφασή της για την παραμονή της ή όχι στο Mega. Ο λόγος ήταν πως, όσο καθυστερούσε την απάντησή της η Ελένη, τόσο παρέμεναν σε εκκρεμότητα τα συμβόλαια των υπολοίπων παρουσιαστών του καναλιού και όχι μόνο.

 

Χθες λοιπόν η Ελένη ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι δεν θα συνεχίσει κι ότι θα πρέπει ο καθένας τους να δει τι θα κάνει του χρόνου στο Mega ή αλλού.

Ο Νάσος Γουμενίδης, μιλώντας σήμερα στη «Super Κατερίνα» περιέγραψε τις συνθήκες του χωρισμού της Ελένης με το Mega με σκούρα χρώματα. Είπε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στο κανάλι και στην παρουσιάστρια ήταν ψυχρές εδώ και μήνες κι ότι η Ελένη πήρε την απόφασή της 10 -15 ημέρες πριν από τη χθεσινή ανακοίνωση.

 

Οι λόγοι που δεν τα βρήκε με το Mega ήταν κυρίως οικονομικοί, αλλά λόγο έπαιξαν και να τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως και η πίεση για αλλαγές στην εκπομπή, τόσα στα πρόσωπα, όσα και στην θεματολογία.

Όμως, η απόφαση της Ελένης να πει το «όχι» ενδεχομένως να υποκρύπτει και κάτι ακόμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, ενδιαφέρον για την παρουσιάστρια έχει εκφράσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Τούρκος παραγωγός ενδιαφέρεται, σύμφωνα με πηγές του Νάσου Γουμενίδη, να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την off peak ζώνη του Σκάι, ανάμεσα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και το prime time, το οποίο θέλει να αναδιαμορφώσει εκ βάθρων για να φιλοξενήσει δικά του projects.

 

Κάπου εκεί θα «έβλεπε» την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία είχε συνάντηση, με άγνωστο αποτέλεσμα.

Σε άλλο μήκος κύματος, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης είπε σήμερα στο «Fay’s Time» ότι τα δύο κανάλια που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν την Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό τους, μετά το Mega, είναι ο Σκάι και ο ΑΝΤ1, όμως, κατά τη γνώμη του, δεν θα δούμε κάποια σημαντική εξέλιξη τουλάχιστον το επόμενο διάστημα.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:



 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X