Media

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες για το πρωινό του Mega και το ραντεβού με τον Σκάι (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες για το πρωινό του Mega και το ραντεβού με τον Σκάι (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το μοναδικό τηλεοπτικό πρόσωπο σήμερα που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι η αξία της στο χρηματιστήριο  της τηλεόρασης είναι ανεξάρτητη από τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι ένα brand name που παρά την πτώση φέρνει διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι και συνεπώς στο τέλος της σεζόν πληθαίνουν οι φήμες για μετακινήσεις και μεταγραφές.

Αυτό το βλέπουμε φέτος, πιο έντονα από κάθε άλλη χρονιά. Αν πιστέψουμε τα ρεπορτάζ, ολόκληρη η τηλεοπτική πιάτσα κρέμεται από τα χείλη της Ελένης, αφού από την απόφασή της θα κριθούν οι τύχες πολλών παρουσιαστών και παρουσιαστριών, εντός και εκτός Mega. Ειδικά η Δανάη Μπάρκα και η Φαίη Σκορδά περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν η Ελένη θα ανανεώσει με το Mega και αν θα αλλάξει ζώνη.

Σήμερα λοιπόν, η παρέα της «Super Κατερίνας» προσπάθησε να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για το ποιες είναι οι προθέσεις της «ωραίας Ελένη». Ξεκινώντας από ένα ρεπορτάζ στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου είδαμε την Ελένη Μενεγάκη με το χαμόγελο στα χείλη να αποχωρεί, μετά από την επιστροφή της από την Άνδρο.

Η παρατήρηση που έκαναν όλοι είναι ότι η Ελένη περνάει φάση μεγάλης εξωστρέφειας. Πρώτον σταμάτησε για να πει ένα γεια στους ρεπόρτερ που την περίμεναν, δεύτερον έχει ανεβάσει έναν μεγάλο αριθμό από φωτογραφίες της στα social media μέσα σε ελάχιστο χρόνο και μάλιστα από ιδιωτικές στιγμές στο σπίτι της.

Το ερώτημα λοιπόν είναι τι μήνυμα θέλει να στείλει η παρουσιάστρια και ποιος είναι ο βασικός αποδέκτης του συγκεκριμένου μηνύματος.

Και στο σημείο αυτό η Έλενα Πολυκάρπου είχε μια είδηση – βόμβα. Η Ελένη Μενεγάκη θα έχει ένα ραντεβού με τον Σκάι, το οποίο ορίστηκε με πρωτοβουλία υψηλόβαθμου στελέχους του καναλιού, θηλυκού γένους.

 



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X