Media

ΕΡΤ: Ο αντικειμενικός κύριος Ζούλας φιμώνει δημοσιογράφο…

ΕΡΤ: Ο αντικειμενικός κύριος Ζούλας φιμώνει δημοσιογράφο…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΡΤ του αντικειμενικού κυρίου Κ. Ζούλα, πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ (εχέγγυο αντικειμενικότητας το παρελθόν γι΄ αυτό το αναφέρω), επιχειρεί να φιμώσει δημοσιογράφο της ο οποίος, άκουσον, άκουσον,  τόλμησε (η τόλμη είναι φαίνεται αδίκημα καθοσιώσεως για την αντικειμενική ΕΡΤ) να εκφράσει στη σελίδα του στο fb άποψη διαφορετική από εκείνη της διοίκησης.

Η διαφορετικότητα της άποψης αφορά στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ και στη σύγκρουση με τα ΜΑΤ. Ο δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης  εξέφρασε εκτός εργασίας και εκτός ΕΡΤ την άποψή του. Και έπεσαν να τον φάνε διάφορα σάιτ και η διοίκηση της ΕΡΤ με το πρόσχημα ότι πληρώνεται από τους Ελληνες πολίτες, οι οποίοι είναι οι εργοδότες τους και συνεπώς δεν μπορεί να εκφράζει διαφορετική άποψη.

Τι μας λένε δηλαδή τα σαϊνια της αντικειμενικής ΕΡΤ. Κύριε τάδε μου δικαιούσαι να έχεις διαφορετική άποψη από τους Ζούλα, Γαμπρίτσο και άλλους διευθυντές και λοιπούς , αλλά να μην την εκφράζεις. Το μόνο που δεν του λένε είναι βγάλε το σκασμό όταν διαφωνείς. Αλλά αυτό εννοούν οι κύριοι Ζούλας, Γαμπρίτσος και λοιποί που εγγυώνται την αντικειμενικότητα της ΕΡΤ.

Και μία απορία. Γιατί άραγε πληρώνει ο Ελληνικός λαός τους κυρίους της ΕΡΤ; Για να φιμώνουν όσους διαφωνούν μαζί τους;  Και τη δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου που τις γράφουν; Στα παλαιότερα των υποδημάτων ασφαλώς…Ετσι συμβαίνει όταν έχεις αλλεργία στη διαφορετική άποψη… Και για να μη λέμε λόγια θαυμάστε φράση από την ανακοίνωση της ΕΡΤ «εργοδότης τους (σ.σ. των δημοσιογράφων) είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες και όχι μόνον όσοι τυχόν συμφωνούν με τις προσωπικές τους απόψεις.» Δηλαδή οι κύριοι Ζούλας, Γαμπρίτσος και λοιποί καρεκλοκένταυροι εκφράζουν τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, το Μερα25, την Ελληνική Λύση, όλα τα κόμματα εκτός Βουλής και τους πολίτες που δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα; Ε, τότε και ο δημοσιογράφος εξέφρασε ένα τμήμα από τους εργοδότες του…Το έγκλημα γι΄ αυτόν είναι πως δεν εξέφρασε το τμήμα του εργοδότη, που εκπροσωπεί ο πρόεδρος της ΕΡΤ ο αντικειμενικός κύριος Ζούλας…Αν αυτό εξέφραζε μπορεί να του έλεγαν μπράβο. Ασε που που ίσως του έδιναν και διευθυντική θέση…

Ο Προβοκάτορας

Η ΕΡΤ τράβηξε το αυτί δημοσιογράφου της επειδή έγραψε υπέρ του ΠΑΜΕ στο Facebook

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X