Media

«Η Φάρμα»: Ο νικητής, οι αλλαγές στον τελικό και ο επόμενος κύκλος

«Η Φάρμα»: Ο νικητής, οι αλλαγές στον τελικό και ο επόμενος κύκλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία περνάει η «Φάρμα» (Αντέννα) με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Την τελευταία εβδομάδα της τελικής φάσης οι παίκτες θα αγωνιστούν, θα αναμετρηθούν, με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Θα μείνουν όσοι αντέξουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο «Αγρότης της χρονιάς» και το διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα Peugeot 2008.

Η Φάρμα και το Euro 2020

Μάλιστα, ενώ τα επεισόδια της  εβδομάδας θα προβληθούν κανονικά την Παρασκευή 4 Ιουνίου και το Σάββατο 5/6, ο ημιτελικός και ο τελικός θα μεταδοθούν σε νέα μέρα. Συγκεκριμένα, ο ημιτελικός θα μεταδοθεί  την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ο τελικός την Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Η αλλαγή αυτή έγινε λόγω της έναρξης του Euro 2020 τα αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης του οποίου διαθέτει ο ΑΝΤ1.

Στους φιναλίστ είναι ο Κώστας Γκρέκας, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Ντούπης (Κωνσταντίνος Μακρής) και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.  Οσο για το ποιος στέφεται νικητής αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Γκρέκα που μπήκε μάλιστα από τους τελευταίους στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να κερδίσει το χρυσό έπαθλο.

Η απόφαση για τον β κύκλο

Αν και ο πρώτος κύκλος δεν είχε την επιτυχία που περίμενε ο Αντέννα, λόγω αυξημένου ανταγωνισμού, ωστόσο το παιχνίδι θα συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Πάντως, δεν πρόκειται να βγει στο α’ μέρος της σεζόν καθώς δεν θα ευνοούν οι καιρικές συνθήκες έτσι οι τηλεθεατές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο για να δουν το δεύτερο μέρος της Φάρμας με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X