Media

Η περιπέτεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους με τον κορονοϊό: Κόλλησε όλη η οικογένεια

Η περιπέτεια της Χριστιάνας Αριστοτέλους με τον κορονοϊό: Κόλλησε όλη η οικογένεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για τα όσα πέρασε απ’ όταν κόλλησε κορονοϊό μίλησε στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας (20.12.2021) η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

«Το μεγαλύτερο θέμα που είχα ήταν η αγωνία που πέρασα όταν έμαθα ότι κόλλησα όλη την οικογένεια. Όταν βγήκα εγώ θετική τη Δευτέρα 6 του μήνα έπαθα το αρχικό σοκ και μετά ήμουν ψύχραιμη» είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο Happy Day.

Και συνέχισε: «Τα συμπτώματά μου ξεκίνησαν απόγευμα Κυριακής που είχα πάει στο γήπεδο με την μικρούλα μας για να τον δούμε από κοντά. Εκείνο το απόγευμα είχα τον πρώτο βήχα, λίγα δέκατα. Θεώρησα όμως ότι έφταιγε που ήμουν στη βροχή λίγες ώρες πριν. Σε καμία περίπτωση δε μου πέρασε απ’ το μυαλό ότι είναι κορονοϊός.

Ήμουν τόσο πολύ προσεκτική. Την Κυριακή το βράδυ κοιμήθηκα σε άλλο δωμάτιο, είχα αφήσει τα παιδιά στη μητέρα μου. Τη γλιτώσαμε φθηνά γιατί 6 του μήνα είχαμε το εορταστικό στον Alpha Κύπρου με Πέτρο Ιακωβίδη, 40 καλεσμένους που είχαν φτάσει όλοι στην Κύπρο. Την Κυριακή βγήκα αρνητική σε ένα pcr παρότι είχα τα πρώτα συμπτώματα.

Δευτέρα πρωί είπα θα πάω να κάνω ακόμα ένα γιατί σκεφτόμουν ότι θα έρθω σε επαφή με 40 ανθρώπους. Είχα πολύ μεγάλη ευθύνη. Πήγα και έκανα pcr, βγήκε θετικό. Εκεί έπαθα το μεγάλο σοκ» είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία αποκάλυψε ότι στη συνέχεια κόλλησε η μητέρα της, η αδερφή του συζύγου της και η κόρη της.

«Μου έχει αφήσει έναν βήχα. Και μια ελαφριά λοίμωξη που θα ξεπεραστεί με την αγωγή που μου έχει δώσει ο γιατρός μου. Είναι μεγάλη η διασπορά.

Η προσωπική ευθύνη του καθενός από εμάς έχει τεράστια σημασία. Πρέπει εκτός από εμάς, να προσέχουμε και τους άλλους. Κάνουμε pcr κάθε δυο μέρες. Μόνο το μωρό δεν κόλλησε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X