Media

Ήμαρτον εκεί στην ΕΡΤ. Πονάμε από τα… γέλια

Ήμαρτον εκεί στην ΕΡΤ. Πονάμε από τα… γέλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΕΡΤ θριαμβολογεί- καλά κάνει- για όλα (ή σχεδόν όλα- δεν φαντάζομαι να θριαμβολογεί για τα πρόσφατα αλήστου μνήμης χαρτάκια στην αίθουσα σύνταξης και την προληπτική λογοκρισία) και μεταξύ άλλων πανηγυρίζει και για τη απόδοση της ERTflix, σύμφωνα με την φρέσκια έρευνα της Metron Analysis για τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού/καταναλωτικού κοινού στις Over The Top υπηρεσίες.

Κατ αρχήν στις OTT υπηρεσίες πρώτη είναι αυτή του Netflix, να τα λέμε κι αυτά, σε ποσοστό 85%, ενώ ακολουθεί το ERTflix (26%) και το app της Cosmote TV (21%).

Οι υπόλοιπες πλατφόρμες που διερευνήθηκαν (Nova app, Vodafone app, Wind app, Apple TV, Amazon Prime, Cinobo) συγκεντρώνουν ποσοστά από 10% και κάτω (δείτε το σχετικό πίνακα).

«Πρώτο το ERTflix ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές ψηφιακές πλατφόρμες τηλεόρασης» λέει τη ΕΡΤ βγάζοντας πανηγυρικό δελτίο Τύπου. Πράγματι έτσι είναι. Με μία ειδοποιό διαφορά.

Η ΕΡΤ, όπως τονίζει και το e-tetradio ξεχνάει το πιο σημαντικό να μας πει: ότι το ERTflix είναι το μόνο δωρεάν ενώ σε όλα τα άλλα πληρώνεις συνδρομή, αλλού μεγαλύτερη και αλλού μικρότερη. Ας έβαζε και το ERTflix συνδρομή και μετά ας έκανε τη σύγκριση…

Είναι καλή προσπάθεια το ERTflix, το λέμε συνεχώς όλοι μας. Δεν χρειάζεται επομένως από την ΕΡΤ να θριαμβολογούν με μισές αλήθειες που αλλοιώνουν την πραγματική εικόνα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X