Media

Κατερίνα Καινούργιου: “O Τσουρός έχει εμμονή με εμένα”

Κατερίνα Καινούργιου: “O Τσουρός έχει εμμονή με εμένα”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στις τηλεοπτικές εκπομπές “Ευτυχείτε” και “Καλύτερα Δε Γίνεται” με αφορμή το ριάλιτι μαγειρικής “MasterChef” και την επιτυχία του.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Κώστας Τσουρός σχολίασε τα όσα είπε on air η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτηρίζοντας το MasterChef σκληρό ριάλιτι.

Η Κατερίνα δεν μπόρεσε να κρατηθεί και να μην απαντήσει στον “αέρα” της εκπομπής της λέγοντας πως το MasterChef πάει καλά και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Ακόμα είπε πως στην εκπομπή της έκριναν ότι είναι ένα σκληρό ριάλιτι και επειδή άκουσε διάφορα το Σαββατοκύριακο, είπε πως δεν θέλησε να ασχοληθεί γιατί θεωρεί πως είναι εμμονικό.

Τέλος είπε πως θεωρεί ότι είναι εμμονή γιατί πάντα φταίει εκείνη… και πως εκείνη είπε απλά την άποψη μου για το σκληρό ριάλιτι.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Τσούρος είχε πει για την Κατερίνα Καινούργιου:

“Το ότι η Κατερίνα Καινούργιου βγαίνει από την πρωινή της εκπομπή και λέει να μην ξαναδεί κανείς το MasterChef ξεπερνά τα όρια και κατά τη δική μου γνώμη προσβάλει και το συγκεκριμένο ριάλιτι, που προφανώς ήθελε να προσβάλει, αλλά προσβάλει και τον κόσμο οι οποίοι βλέπουν μετά μανίας αυτό το ριάλιτι.

Ποιοι είμαστε εμείς που θα καθοδηγήσουμε τον κόσμο και θα του πούμε τι να δει και τι όχι; Μη γελιόμαστε κιόλας. Όλοι μας στις εκπομπές μας δεν κάνουμε εκπομπές λόγου και πνεύματος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η Κατερίνα Καινούργιου εκπλήσσεται από το MasterChef, όταν και η ίδια στην εκπομπή της αντίστοιχα έχει κομμάτια που άλλοι θα μπορούσαν να πουν μη τα δείτε ποτέ, αλλά δεν το έχει πει κανείς.Ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του αν θεωρεί ότι κάτι είναι ένα ωραίο προϊόν ή όχι, αλλά το να φτάνουμε στο σημείο αυτό που έφτασε η Κατερίνα – η Φαίη ήταν πραγματικά πιο προσεκτική, βέβαια και αυτή το έκοψε και είπε δεν θέλω να δείχνουμε τέτοια πράγματα στην εκπομπή μας – αυτό το θεωρώ και λίγο υποκριτικό αν θέλετε. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και εμείς μην παίρνουμε τόσο σοβαρά τους εαυτούς μας και νομίζουμε ότι είμαστε οι δικαστές των πάντων και βγαίνουμε και κουνάμε το δάχτυλο”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X