Media

Μάγκυ Ταμπακάκη: Ο σύζυγός μου ήταν σοβαρά άρρωστος

Μάγκυ Ταμπακάκη: Ο σύζυγός μου ήταν σοβαρά άρρωστος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί την χαρακτήρισαν ξινή σε όλη την πορεία της στο παιχνίδι. Η Μάγκυ Ταμπακάκη μπορεί να προχώρησε αρκετά στο Masterchef, όμως δεν τα κατάφερε ως το τέλος. «Μου έτυχε να με βρίσουν στον δρόμο. Πήγα στο κανάλι για κάποιες υπογραφές και όταν ο φρουρός με ρώτησε το επίθετό μου πετάχτηκε μια περαστική και είπε «ξινίλα». Μέχρι να το συνειδητοποιήσω, είχε φύγει. Ήθελα να μου το πει στα μούτρα για να της απαντήσω «εγώ ξινίλα, εσύ αγένεια». Είναι τελείως παράλογο. Σχετικά με τον χαρακτηρισμό ξινή, κάποια στιγμή είχα μια κουφάλα η οποία φαινόταν όταν γελούσα. Γι’ αυτό βγήκα ξινή και δεν γελούσα πολύ. Τι να κάνω η γυναίκα; Ο κόσμος λέει ότι η Μάγκυ πρέπει να πάει να βάλει δόντια με τα 10,000 ευρώ», είχε πει σε συνέντευξή της σε περιοδικό.

Χτες βράδυ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ‘όπου μίλησε για τη ζωή της, το bullying που έχει βιώσει, τον πρώτο γάμο της με Έλληνα, το σοβαρό πρόβλημα υγείας του άνδρα της που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το MasterChef.

«Με το σύζυγό μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος στην κυριολεξία. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες γιατί ήθελα να γίνω πολιτικός. Έχω στο ενεργητικό μου ακόμα έναν γάμο. Όταν είδα τον Φραντσέσκο είπα ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Για ένα χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως. Θυμάμαι αμυδρά την μητέρα μου γιατί την έχασα νωρίς», είπε αρχικά η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου σαν βόμβα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το ιταλικό MasterChef “πέταξα” από τη χαρά μου. Τότε, αποχώρησα οικειοθελώς, ήταν πολλοί οι παράγοντες. Επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα όταν μάθαμε πως ο σύζυγός μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας». 

 

Αποχώρησα από το MasterChef γιατί έπρεπε να βοηθήσω τον σύζυγό μου και τον 2χρονο τότε γιο μας», αποκάλυψε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X