Media

Μαίνεται ο “πόλεμος” Mega με Nova – Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Μαρινάκης

Μαίνεται ο “πόλεμος” Mega με Nova – Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Μαρινάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλιμακώνεται ο “πόλεμος”  του Mega με τη Nova. Στην ανακοίνωση της δεύτερης με την οποία γνωστοποιείται ότι η πλατφόρμα σταματά να μεταδίδει το Mega (Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ)

Στην παραπάνω ανακοίνωση αντέδρασε ο όμιλος Μαρινάκη ο οποίος μέσω δημοσιεύματος του in.gr καταγγέλλει ότι: «Χωρίς να σεβαστεί τα εκατομμύρια τηλεθεατές του Mega και τους συνδρομητές της η πλατφόρμα που ανήκει στον Σέρβο επιχειρηματία Ντράγκαν Σόλακ και στην BC Partners του Νίκου Σταθόπουλου αποφάσισε να διακόψει την μετάδοση του Mega».

Προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη καθώς όπως γράφει το δημοσίευμα «το Μega σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις απαράδεκτες αιτιάσεις της Nova ότι ο σταθμός μετέδωσε σε ρεπορτάζ ψευδείς ισχυρισμούς για την εταιρεία. Άλλωστε, αν η Nova θεωρεί πως μεταδόθηκε ανακριβές ρεπορτάζ μπορεί να προσφύγει και εκείνη στη Δικαιοσύνη».

Μάλιστα, σημειώνει ότι το «”μαύρο” στο Mega μέσα από την πλατφόρμα της Nova θυμίζει άλλες εποχές και πρακτικές.

Η κίνηση της Nova να διακόψει την μετάδοση του Mega από την συνδρομητική πλατφόρμα της αποτελεί προσβολή προς τους τηλεθεατές οι οποίοι εμπιστεύονται το Mega έχοντας κατατάξει τόσο το ενημερωτικό όσο και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα τους σταθμού στην πρώτη θέση της τηλεθέασης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X