Media

Νέα απόλυση δημοσιογράφου από το συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Νέα απόλυση δημοσιογράφου από το συγκρότημα του Βαγγέλη Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν σταματά να απολύει δημοσιογράφους ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Τάσου Μπάρλα, επικεφαλής του site του Βήματος.

Οι λόγοι που προβλήθηκαν για την απόλυση είναι οικονομικοί, καθώς και ότι υπήρχε δυσαρέσκεια για την επισκεψιμότητα και τα «αντανακλαστικά» του σάιτ. Ομως, η ιστοσελίδα journalistas παραθέτει e-mail σύμφωνα με το οποία ο λόγος της απόλυσης συνδέεται ευθέως με την παρουσίαση του θέματος της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Οπως αναφέρεται ο Τάσος Μπάρλας απολύθηκε γιατί δεν παρουσίασε τη συμφωνία ως πανωλεθρία για την κυβέρνηση.

Στην απόλυση του δημοσιογράφου αντέδρασε η ΕΣΗΕΑ η οποία ζήτησε να οριστεί αμέσως τριμερής συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων, των εκπροσώπων των εργοδοτών και της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

  Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί άμεση  ενημέρωση επί του θέματος της απόλυσης του δημοσιογράφου Τάσου Μπάρλα, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος του site “tovima.gr”, με γνώμονα, πάντα, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων συναδέλφων στα ως άνω μέσα, ώστε σε καμία περίπτωση να μην επέλθει περαιτέρω βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές τους σχέσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X