Media

Νέος “χαμός” στην ΕΡΤ με καβγά δύο γυναικών

Νέος “χαμός” στην ΕΡΤ με καβγά δύο γυναικών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είμαστε μία σ…(δεν θα την έλεγες και ωραία) ατμόσφαιρα στην ΕΡΤ. Το μπουνοκλωτσίδι ανάμεσα σε δύο αθλητικογράφους στην ΕΡΤ δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Την καθαρά Δευτέρα “πλακώθηκαν”, ευτυχώς μόνο λεκτικά, δύο γυναίκες δημοσιογράφοι.

Η μία μάλιστα απείλησε την άλλη ότι θα την “τελειώσει”.    Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για επικράτηση νέων ηθών ή για νέα μέθοδο να λύνουν τις διαφορές οι συνάδελφοι της ΕΡΤ.

Ομως, νεαρή και άπειρη, όπως λένε οι πληροφορίες, δημοσιογράφος να απειλεί έμπειρη αρχισυντάκτρια ότι θα “την τελειώσει” και οι απειλές να συνοδεύονται από διάφορα κοσμητικά επίθετα, τα οποία όλοι φαντάζεστε, δεν αποτελεί και την καλύτερη εικόνα για την κρατική ραδιοτηλεόραση.

Πρόσωπα που, όπως αναφέρει το enimerοsi24.gr,  ήταν μάρτυρες στο περιστατικό περιγράφουν σε κατάσταση υστερίας τη νεαρότερη δημοσιογράφο με τις αυξημένες αρμοδιότητες και εξουσίες η οποία όμως αγνοεί το αντικείμενο που της έχει ανατεθεί, άλλωστε ρουσφετολογικά βρέθηκε στη θέση που κατέχει… Και σε αυτό αποδίδουν οι περισσότεροι τις συχνές υστερίες της, ως προκάλυμμα δηλαδή της ανεπάρκειας της!

Πάντως, η δεχόμενη την επίθεση αρχισυντάκτρια ανέβασε πίεση και ύστερα από τη βοήθεια που της πρόσφεραν συνάδελφοί της αποχώρησε για το σπίτι της.

Αν τριτώσει το κακό τότε μάλλον θα πρέπει να κάνουν ευχέλαιο. Η διοίκηση βλέπετε αδυνατεί απ΄ ότι φαίνεται να εμποδίσει τουλάχιστον τους καβγάδες…

ΕΡΤ: Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ δημοσιογραφων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X